رئیس سازمان غذا و دارو:

کمتر از ۲درصد داروهای کشور وارد می‌شود

اقتصاد ایران: رئیس سازمان غذا و دارو با بیان "امروز ۹۸ تا ۹۹ درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود."، گفت: بخش عمده‌ای از تجهیزات ICU و اتاق عمل در داخل کشور تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، مهدی پیرصالحی؛ معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در گفت‌وگویی به‌مناسبت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، این ایام را تبریک گفت و به تشریح دستاوردهای کشور در حوزه داروسازی پرداخت.

وی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه علوم نوین پزشکی اظهار کرد: دنیا به‌سمت فناوری‌های جدیدی مانند سل‌تراپی و ژن‌تراپی حرکت کرده است و خوشبختانه ایران نیز در این حوزه‌ها ورود جدی داشته است. هم‌اکنون چند داروی سل‌تراپی در کشور مجوز دریافت کرده‌اند و در زمینه ژن‌تراپی نیز برخی داروها در مرحله مطالعات بالینی قرار دارند.

پیرصالحی در ادامه با اشاره به توانمندی‌های صنعت داروسازی کشور گفت: امروز 98 تا 99 درصد داروی موردنیاز کشور در داخل تولید می‌شود و تنها بخش کوچکی از طریق واردات تأمین می‌شود، علاوه بر داروهای متداول، در حوزه بیوتکنولوژی نیز توانسته‌ایم هم‌پای کشورهای پیشرفته دنیا حرکت کنیم.

وی همچنین در خصوص تجهیزات پزشکی افزود: بخش عمده‌ای از تجهیزات ICU و اتاق عمل در داخل کشور تولید می‌شود و این پیشرفت‌ها نتیجه تلاش متخصصان داخلی است، امیدواریم با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، همگام با تحولات جهانی، صنعت داروسازی کشور را بیش از پیش توسعه دهیم.

رئیس سازمان غذا و دارو بر اهمیت توسعه دانش‌بنیان در حوزه داروسازی تأکید و خاطرنشان کرد که مسیر پیشرفت کشور در این حوزه، با حمایت از تحقیقات علمی و نوآوری‌های فناورانه، همچنان ادامه خواهد داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ