چین: ترامپ مقررات تجارت بین‌المللی را نقض می‌کند؛ فنتانیل مشکل آمریکاست

اقتصاد ایران: دولت چین به تصمیم کاخ سفید مبنی بر اعمال تعرفه‌ ۱۰ درصدی بر واردات از پکن واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دولت چین در واکنش به تصمیم دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه ۱۰ درصدی بر واردات پکن که مدت‌های طولانی نسبت به آن تهدید کرده بود، اعلام کرد که این تصمیم را در سازمان تجارت جهانی به چالش خواهد کشید و «اقدامات متقابل» نامشخصی را اتخاذ خواهد کرد.

در بیانیه وزارتخانه‌های دارایی و بازرگانی چین هنوز خبری از تشدید آنی تنش با واشنگتن دیده نمی‌شود؛ مسئله‌ای که در دوره نخست ریاست جمهوری ترامپ، آغازگر رویارویی تجاری پکن و واشنگتن بود. پکن در این بیانیه، لحن حساب‌شده‌ای را که در هفته‌های اخیر به کار گرفته، تکرار کرده است.

ترامپ دیروز دستور اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات کانادا و مکزیک و ۱۰ درصد بر واردات از چین را صادر کرد و گفت که پکن باید جلوی ورود ماده مخدر مرگبار «فنتانیل» به آمریکا را بگیرد.

وزارت بازرگانی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدام ترامپ «قوانین تجارت بین‌المللی را به شدت نقض می‌کند» و در ادامه از آمریکا خواست تا «در گفتگوی صریح مشارکت و روابط را تقویت کند.»

طرح شکایت علیه آمریکا در سازمان تجارت جهانی اقدامی نمادین خواهد بود که پکن در قبال تعرفه‌های اعمالی از سوی اتحادیه اروپا بر خودروهای برقی ساخت چین نیز نسبت به آن اقدام کرده است.

مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرده است که به باور پکن، جنگ تجاری هیچ برنده‌ای نخواهد داشت. اما چشمگیرترین بخش واکنش امروز دولت چین به اقدام آمریکا، به مسئله فنتانیل مربوط می‌شود؛ موضوعی که دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا نیز از پکن خواسته بود تا شریان ورود آن به آمریکا را قطع کند.

وزارت خارجه چین دراین‌باره اعلام کرد: فنتانیل مشکل آمریکاست. طرف چینی در حوزه مبارزه با مواد مخدر همکاری گسترده‌ای با آمریکا کرده و به نتایج چشمگیری نیز دست یافته است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ