ترامپ ترکیب استقرار رسانه‌ها در پنتاگون را تغییر داد

اقتصاد ایران: رئیس جمهور آمریکا در اقدامی بی‌سابقه، ۴ رسانه بزرگ مستقر در ساختمان پنتاگون را بیرون و آنها را با رسانه‌های دیگر جایگزین می کند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در اقدامی بی سابقه، 4 رسانه بزرگ مستقر در ساختمان پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا، از جمله نیویورک تایمز را از فضای اختصاص داده شده به آنها بیرون می کند و جای آنها را به رسانه های دیگر می دهد.

در یادداشتی در برنامه سالانه جدید چرخش رسانه‌ای آمده است: علاوه بر نیویورک تایمز، رادیوی ملی دولتی، ان بی سی نیوز و پولیتیکو، باید تا تاریخ 14 فوریه فضاهای استقرار خود در پنتاگون را تخلیه کنند.

براساس این گزارش، این فضاها در اختیار نیویورک پست، شبکه خبری وان آمریکا، شبکه خبری بریت بارت و هافینگتون پست قرار داده می شود.

براساس این یادداشت، با گذشت هر سال، هر رسانه صوتی، تصویری، مکتوب یا رادیویی مستقر در ساختمان پنتاگون، باید آنجا را ترک کند و جای خود را به رسانه دیگری بدهد تا این فرصت منحصر به فرد تهیه گزارش و خبر به عنوان رسانه مستقر در پنتاگون، تنها در اختیار یک رسانه نباشد.

 

در همین حال سخنگوی شبکه ان بی سی در ایمیلی نوشت: ما از این تصمیم بسیار ناامید شدیم که دیگر نمی توانیم از داخل ساختمان پنتاگون که دهه ها در آن مستقر بودیم، کار کنیم. به رغم وجود موانع متعدد در مسیر جمع آوری اطلاعات، ما همچنان به روال سابق به کار خود ادامه می دهیم.

دستیار موقت وزیر دفاع در امور عمومی در این باره گفت: برای شفاف شدن موضوع باید گفت این رسانه ها فضاهای اختصاص داده شده به آنها توسط وزارت دفاع را باید تخلیه کنند. تنها تغییری که رخ داده فضای کاری فیزیکی آنهاست و آنها باید جای خود را به رسانه های جدید بدهند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ