یزد میزبان قصه گویان ایران و جهان می‌شود

اقتصاد ایران: یزد - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد گفت: امسال از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ بهمن‌ماه، یزد میزبان قصه‌گویان ایران و سایر کشورهای دنیا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عالیه قوامی با اشاره به جایگاه یزد به‌عنوان پایتخت قصه ایران گفت: یزد از سال گذشته به‌عنوان پایتخت قصه ایران معرفی شد و یکی از دلایل این انتخاب مبارک، جهانی بودن شهر یزد و میراث فرهنگی ارزشمند آن است. ما بر این باوریم که میراث ملموس زمانی هویت واقعی پیدا می‌کند که در کنار میراث ناملموس، همچون قصه و قصه‌گویی، به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه هر یک از بناهای تاریخی یزد، قصه و داستان منحصر به‌ فرد خود را دارند، افزود: جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی نیز به‌عنوان قدیمی‌ترین و مهم‌ترین رویداد فرهنگی حوزه کودک و نوجوان در کشور و حتی جهان شناخته می‌شود و از معدود رویدادهای قصه‌گویی است که به مدت ۲۶ سال به‌صورت مداوم برگزار شده است.

دبیر این دوره از جشنواره قصه‌گویی با اشاره به انتقال جشنواره به یزد از سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: بعد از ۲۳ دوره برگزاری جشنواره در پایتخت، در سال ۱۴۰۱ این رویداد به یزد منتقل شد و موفقیت چشمگیری به همراه داشت، همین امر موجب شد که برگزاری جشنواره در سال ۱۴۰۲ نیز به یزد سپرده شود و در نهایت، این استان به‌عنوان پایتخت قصه‌گویی ایران معرفی شد.

قوامی با تأکید بر نقش یزد در تاریخ قصه‌گویی ایران اظهار داشت: یزد، زادگاه مهدی آذر یزدی، پدر قصه‌گویی ایران و خالق کتاب‌های ماندگار قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب است، همین ویژگی‌ها، در کنار جایگاه جهانی یزد، این شهر را به پایتخت قصه‌گویی رساند و باعث شد دبیرخانه دائمی ترویج و توسعه قصه‌گویی ایران به یزد منتقل شود و اکنون تمامی ظرفیت‌ها، اطلاعات و آرشیو غنی ۲۵ سال گذشته این جشنواره به یزد منتقل شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ