رابطه برادرانه میان اقوام و مذاهب مختلف لازمه جامعه‌ای امن و مترقی در افغانستان است

اقتصاد ایران: وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با جمعی از اعضای شورای علمای افغانستان، رابطه مودت‌آمیز و برادرانه میان اقوام و مذاهب مختلف تشکیل‌دهنده جامعه افغانستان را لازمه جامعه‌ای امن و مترقی دانست.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری مهر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای دیدار و گفتگو با مقام‌های حکومت سرپرست افغانستان به کابل سفر کرده است، شامگاه یک‌شنبه با جمعی از اعضای شورای علمای افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار شورای علمای شیعه افغانستان با قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران از اتباع افغانستان در ۴۵ سال گذشته و فراهم آوردن امکانات زندگی و تحصیل تعداد زیادی از افغانستانی‌ها در مدارس و دانشگاه‌های ایران، بر اهمیت استمرار و تقویت پیوندهای مردمی بین دو کشور تاکید کردند.

اعضای شورای علمای شیعه افغانستان با ابراز مسرت از گسترش مراودات بین ایران و افغانستان، تقویت مناسبات دوجانبه را در راستای منافع دو ملت دانستند.

اعضای شورای علمای شیعه افغانستان همچنین با مهم توصیف‌کردن گسترش تماس‌های علمی و فرهنگی و مباحثاتی بین علمای دو کشور اعم از شیعه و سنی، این امر را برای ارتقای وحدت اسلامی بسیار مؤثر دانستند.

وزیر امور خارجه نیز در این دیدار ضمن تبیین سیاست خارجی دولت چهاردهم در رابطه با کشورهای همسایه، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای گسترش مناسبات با افغانستان در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به جایگاه مهم علمای شیعه و جامعه تشیع افغانستان در رشد و اعتلای علمی و فرهنگی و دینی این کشور، رابطه مودت‌آمیز و برادرانه میان اقوام و مذاهب مختلف تشکیل‌دهنده جامعه افغانستان را لازمه جامعه‌ای امن و مترقی دانست و بر ضرورت تقویت الفت و دوستی بین پیروان اقوام و مذاهب مختلف در افغانستان تاکید کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ