تولید محتوای امیدآفرین در دهه فجر مورد توجه قرار گیرد

اقتصاد ایران: گرگان-مسئول کمیته فضای مجازی استان گلستان، ضمن تأکید بر اهمیت مقابله با جنگ شناختی دشمن در فضای مجازی، از برنامه‌ریزی برای تولید و نشر محتوای مرتبط با دهه فجر و جبهه مقاومت خبر داد .

به گزارش خبرنگار مهر، سید پیام حسینی، ظهر یکشنبه در قرارگاه ستاد خبری دهه فجر به بررسی ابعاد جنگ شناختی دشمن و لزوم جریان‌سازی محتوای امیدآفرین پرداخت.

وی با اشاره به تاکتیک‌های حرفه‌ای دشمن در تصویرسازی منفی از جمهوری اسلامی ایران گفت: رسانه‌های معاند با استفاده از اغراق و روایت‌های تحریف‌شده تلاش می‌کنند تا تصویری زیبا و نوستالژیک از دوران پهلوی ارائه دهند و هم‌زمان شرایط فعلی کشور را به‌صورت سیاه‌نمایی شده نمایش دهند. این جنگ شناختی به‌صورت هوشمندانه‌ای افکار عمومی را هدف قرار داده است.

حسینی ضمن اشاره به اهمیت روایت صحیح و مقابله با روایت‌های اغراق‌آمیز، افزود: در بسیاری از زمینه‌ها از جمله علمی، ورزشی و پزشکی، جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های چشمگیری داشته است که لازم است این دستاوردها به‌صورت حرفه‌ای بازنمایی شوند.

وی همچنین بر اهمیت تولید محتوا در دهه فجر تأکید کرد و ادامه داد: تلاش داریم با تولید بنرها، پوسترها، موشن‌گرافیک‌ها و کلیپ‌های متناسب با شعار «از حضور تا ظهور»، محتوای امیدآفرین و هویت‌بخش را در فضای مجازی منتشر کنیم. این محتواها به‌صورت بدون لوگو در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد تا با انتشار گسترده، نقش مؤثری در افزایش آگاهی و انسجام مردم ایفا کنند.

حسینی از رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی خواست تا با همراهی و هم‌افزایی در نشر محتوای امیدآفرین، به جریان‌سازی مثبت در ایام الله دهه فجر کمک کنند و در پایان از همکاری مجموعه‌ها و سازمان‌های مرتبط در این مسیر قدردانی کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ