برنامه ریزی برای تکمیل صحن عقیله بنی هاشم در کربلا تا ۲ سال آینده

اقتصاد ایران: کرج- جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: برای تکمیل صحن عقیله بنی هاشم (س) ظرف ۲ سال آینده بامشارکت مردم برنامه ریزی های لازم انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نامجو ظهر روز یکشنبه در آئین تودیع و معارفه رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز که در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان البرز برگزار شد، به تشریح مأموریت‌های این ستاد پرداخت و افزود: استان البرز به‌عنوان یکی از استان‌های دارای ظرفیت بالا در جمع‌آوری کمک‌ها و نذورات مردمی نقش مهمی در تحقق اهداف ستاد دارد و باید به این مشارکت افتخار کرد.

وی همچنین به نگاه ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به ستاد عتبات اشاره کرد و از پروژه‌های بزرگی که در این ستاد در حال انجام است خبر داد و اظهار کرد: با تلاش‌های مستمر، پروژه بزرگ صحن عقیله بنی هاشم ظرف دو سال آینده به پایان خواهد رسید.

وی با تأکید بر مأموریت‌های اصلی ستاد گفت: این ستاد سه وظیفه کلیدی شامل جمع‌آوری کمک‌ها و نذورات مردمی، توسعه و ساخت اماکن مقدس و همچنین برنامه‌ریزی و اجرای مأموریت‌های مربوط به اربعین حسینی را بر عهده دارد.

نامجو اظهار کرد: اربعین حسینی رسالت اصلی ماست و باید با بهترین برنامه‌ریزی‌ها و مشارکت مردم این حرکت عظیم را به بهترین نحو اجرا کنیم و مواکب نیز علاوه بر خدمات‌رسانی در اربعین می‌توانند در مواقع حساس و بحران‌ها به‌عنوان یک ظرفیت مردمی به کمک جامعه بیایند.

وی بر ضرورت ساماندهی مواکب و صدور شناسه ملی برای آن‌ها تأکید شد و افزود: موضوعات مرتبط با این حوزه در حال پیگیری و اجرا است.

در این آئین از خدمات علی اسلامخواه قدردانی و احمد رحمانی فر به عنوان رئیس جدید ستاد بازسازی و توسعه عتبات عالیات استان البرز معرفی شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ