پزشکیان: زنجیره‌های تولید شرکت‌ها باید به صورت واحد مدیریت شوند

اقتصاد ایران: رئیس جمهور در نخستین جلسه «اصلاح نظام بنگاهداری» گفت: از نظر علمی زنجیره‌های تولید شرکت‌ها باید به صورت واحد مدیریت شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه «اصلاح نظام بنگاه‌داری» صبح امروز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور وزیر و معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران این وزارتخانه، گزارشی از وضعیت شرکت‌های زیرمجموعه ارائه کردند و خواستار ادغام برخی از این شرکت‌ها در زنجیره‌های مرتبط بودند.

رئیس جمهور ضمن استماع سخنان وزیر و معاونان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر ضرورت بررسی بیشتر موضوع و نیز برگزاری جلسات دیگری با حضور اقتصاددانان آشنا با مسئله و سایر مسئولان ذیربط تأکید و خاطرنشان کرد: از نظر علمی زنجیره‌های تولید شرکت‌ها باید به صورت واحد مدیریت شوند، اما با توجه به حساسیت موضوع لازم است جلساتی با حضور اقتصاددانان و کارشناسان برگزار شده و موضوع به صورت دقیق‌تر به مشورت گذاشته شود.

رئیس جمهور همچنین تصریح کرد: در صورت اجماع نظر کارشناسان و سایر مدیران مرتبط می‌توان این موضوع را در جلسه سران سه قوه مطرح و در آنجا مصوبات لازم را اخذ کرد.

پزشکیان همچنین بر اخذ نظر سایر مدیران مرتبط در دولت در این زمینه تأکید و اظهار کرد: در اینکه از مزرعه تا سفره را باید به صورت واحد مدیریت کنیم، شکی نیست، اما وجود شرکت‌ها در زیرمجموعه وزارتخانه‌های غیر مرتبط، مثل شرکت‌های پتروشیمی و فولادی در وزارت رفاه، حساسیت‌هایی دارد که ایجاب می‌کند، پس از دقت نظر و بررسی تمامی ابعاد، به صورت کارشناسانه قدم برداریم.

در پایان این جلسه مقرر شد موضوع در جلسه بعدی با حضور وزرای نفت، امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت بررسی شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ