استفاده از ظرفیت‌های بخش برق برای مدیریت منابع آب کرمان

اقتصاد ایران: کرمان_معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمان گفت:باید از ظرفیت‌های بخش برق در راستای مدیریت مصرف منابع آب استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، الیاس سلاجقه، ظهر یکشنبه در جلسه مشترک با مسئولان شرکت توزیع برق شمال استان کرمان با اشاره به اهمیت حفظ منابع آبی کشور و ضرورت بهره‌برداری بهینه از این منابع گفت: باید از ظرفیت‌های بخش برق به‌ویژه در راستای مدیریت مصرف منابع آب استفاده کرد.

وی با بیان اینکه آب متعلق به همگان است و همه بایستی در حفاظت از این منابع ارزشمند تلاش کنیم، افزود: با توجه به محدودیت‌های منابع آبی در استان و مشکلات ناشی از مصرف بی‌رویه، ضروری است که از ظرفیت‌ها و امکانات موجود در بخش برق برای تنظیم و کاهش مصرف در چاه‌های کشاورزی استفاده شود.

وی ادامه داد: اجرای این طرح به‌منظور مدیریت همزمان منابع آب و برق در چاه‌های کشاورزی، کمک شایانی به احیای آبخوان و اجرای برنامه سازگاری با کم آبی خواهد کرد.

الیاس سلاجقه، تصریح کرد: علاوه بر این، لازم است بهره‌برداران منابع آبی مفاد پروانه‌های بهره‌برداری خود را با دقت رعایت کنند و از هرگونه تخلف خودداری نمایند.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمان بر لزوم نصب کنتور بر روی تمامی چاه‌ها و کنترل مصرف آب تأکید کرد و گفت: نصب کنتور به‌عنوان یکی از اقدامات کلیدی در راستای مدیریت بهینه منابع آب در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: چاه‌های پرمصرف و بد مصرف باید برداشت خود را کاهش دهند و برای نصب کنتور اقدام کنند در غیر این صورت برق چاه‌های پر مصرف و بد مصرف قطع شده و پس از اخذ تعهدات لازم و بررسی وضعیت مصرف، وصل مجدد چاه‌ها انجام خواهد شد.

وی در پایان اظهار داشت: این طرح یک فرصت مناسب برای پیشبرد برنامه‌های مدیریت منابع آب است و با همکاری نزدیک و هماهنگی‌های صورت‌گرفته بین شرکت آب منطقه‌ای کرمان و شرکت توزیع برق، امیدواریم که بتوانیم در راستای بهینه‌سازی مصرف منابع آبی گام‌های مؤثری برداریم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ