یان اگلند: عدم تعامل با افغانستان به بحران‌ها دامن می‌زند

اقتصاد ایران: دبیرکل سازمان امدادرسان غیردولتی «شورای پناهندگان نروژ» در اظهاراتی، بر ضرورت تعامل جامعه جهانی با مقام‌های طالبان تأکید کرد و گفت که عدم تعامل با افغانستان به بحران‌ها دامن می‌زند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «یان اگلند» دبیرکل سازمان امدادرسان غیردولتی «شورای پناهندگان نروژ» در یک نشست خبری با تأکید بر اهمیت تعامل با حکومت طالبان، گفت: «برای احیای حقوق بشر در افغانستان، به‌ویژه حقوق زنان و دختران، جامعه جهانی باید با مقام‌های کنونی این کشور تعامل کند. برگزاری سمینارها و نشست‌ها در پایتخت‌های غربی به تنهایی کافی نیست و باید اقدامات عملی‌تری انجام شود.»

وی افزود عدم تعامل با حکومت طالبان نه‌تنها به تشدید محدودیت‌ها منجر می‌شود، بلکه می‌تواند فشارهای بیشتری بر مهاجرت و بحران‌های انسانی در این کشور ایجاد کند.

اگلند از کشورهای جهان خواست تا با درک شرایط پیچیده افغانستان، حمایت‌های بشردوستانه خود را افزایش دهند و با مقام‌های این کشور در راستای تأمین حقوق بشر همکاری کنند.

دبیرکل شورای پناهندگان نروژ همچنین هشدار داد که افغانستان برای پذیرش میلیون‌ها نفر که ممکن است در ماه‌های آینده از کشورهای همسایه اخراج شوند، آماده نیست.

پیش‌تر نیز «یان ایگلند» در دیدار با «محمد عبدالکبیر» وزیر مهاجرین حکومت طالبان گفته بود شورای پناهندگان نروژ علاوه بر کمک به آوارگان داخلی در افغانستان، به پناهندگان بازگشته از ایران و پاکستان نیز در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند.

وی گفته بود این شورا با کشورهای کمک‌کننده در تماس است تا سطح کمک‌های خود در حوزه پناهندگان افغان و سایر بخش‌های بشردوستانه را افزایش دهد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ