افزایش ۴میلیون مترمکعبی خوراک پتروشیمی‌ها از محل گازهای مشعل

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ۴ میلیون مترمکعبی تأمین خوراک روزانه واحدهای پتروشیمی از محل استحصال گازهای همراه نفت و جلوگیری از سوزاندن آنها تا پایان سال جاری خبر داد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سوختن گازهای مشعل در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی یکی از مصادیق هدررفت روزانه منابع ملی است که علاوه بر آثار مخرب زیست‌محیطی و انتشار فزاینده گازهای گلخانه‌ای، گازهایی با ارزش حرارتی بالا که می‌تواند به‌عنوان خوراک واحدهای پتروشیمی و صنعتی مورد استفاده قرار گرفته و ارزش افزوده برای کشور به‌همراه داشته باشد را بدون هیچ‌گونه استفاده‌ای می‌سوزانیم.

 روش ­های گوناگونی به منظور بازیابی گازهای مشعل و استفاده دوباره از آن‌ها وجود دارد که یکی از روش‌های مورد توجه در ایران احداث واحدهای NGL‌ است.

حسن‌عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سفری که در روزهای اخیر به منطقه ماهشهر داشته در این خصوص گفت: "امسال 14 مشعل گازهای همراه نفت با همکاری شرکت ملی نفت ایران خاموش و حدود 4 میلیون مترمکعب گاز در روز به ظرفیت خوراک پتروشیمی‌ ها افزوده می‌شود."

این برنامه اعلامی از سوی معاون وزیر نفت، هم دستاوردی در جهت کاهش آثار مخرب زیست محیطی سوختن مستمر گازهای همراه نفت است و هم با افزایش ظرفیت تأمین خوراک واحدهای پتروشیمی، موجب کاهش ظرفیت‌های خالی صنعت پتروشیمی، ارزآوری بیشتر این صنعت و رونق تولید نسبت به شرایط فعلی خواهد شد. چراکه سالانه حدود 15 میلیون تن از ظرفیت پتروشیمی کشور به‌خاطر کمبود خوراک قابل استفاده نیست و جبران کسری خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، می‌تواند آثار چند وجهی در اقتصاد کشور از افزایش ارزآوری تا تأمین نیاز واحدهای پایین‌دستی و اشتغال‌زایی بیشتر را به‌دنبال داشته باشد.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ