موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران
اقتصاد ایران: نتایج نظرسنجی جدید آسوشیتدپرس نشان میدهد اغلب بزرگسالان آمریکایی موافق افزایش امنیت در مرزهای جنوبی کشور و اجرای عملیاتهای هدفمند اخراج مهاجران هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از آغاز عملیات دستگیری و اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی به دستور دونالد ترامپ نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می دهد اغلب بزرگسالان آمریکایی موافق افزایش امنیت در مرزهای جنوبی کشور و اجرای عملیات های هدفمند اخراج مهاجران هستند.
این نظرسنجی که توسط آسوشیتدپرس و مرکز تحقیقات امور عمومی NORC انجام شده، نشان می دهد که تمایلی در بین آمریکایی ها برای اجرای این عملیات در مرز مکزیک با آمریکا وجود دارد به طوری که 50 درصد از بزرگسالان آمریکایی فکر می کنند افزایش امنیت در مرز باید اولویت دولت فدرال باشد. 32 درصد معتقدند این اقدام باید اولویتی متوسط و تنها 17 درصد آن را کم اهمیت و موضوعی با اولویت پایین می دانند.
بر این اساس، 28 درصد دموکرات ها آن را موضوعی با اهمیت، 44 درصد آن را دارای اهمیت متوسط و 27 درصد آن را کم اهمیت می دانند. اما این رقم در بین جمهوری خواهان به گونه دیگری است. 78 درصد جمهوری خواهان آن را با اهمیت، 17 درصد آن را دارای اهمیت متوسط و تنها 5 درصد آن را کم اهمیت می دانند.
همچنین اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجرانی که مرتکب جرایم خشن در کشور شده اند، موافق هستند و معتقدند عملیات اخراج باید از این دسته افراد آغاز شود. اما 4 بزرگسال از هر 10 بزرگسال آمریکایی از اخراج تمام مهاجران غیرقانونی که در آمریکا زندگی می کنند، حمایت می کنند و همین تعداد نیز مخالف هستند.
علاوه بر این اغلب آمریکایی ها معتقدند پلیس محلی باید در اجرای عملیات اخراج دستکم در برخی موارد، با مقامات مهاجرتی همکاری کنند.
اما از دیگر نتایج این نظرسنجی می توان گفت شمار زیادی از بزرگسالان آمریکایی مخالف دستگیری مهاجران غیرقانونی در مدارس و کلیساها هستند به طوری که 64 درصد کاملا و یا تا حد زیادی مخالف، 17 درصد نه موافق و نه مخالف و 18 درصد کاملا یا تا حدی موافق با دستگیری مهاجران غیرقانونی در مدارس هستند.
همچنین 57 درصد بزرگسالان کاملا و یا تا حد زیادی مخالف، 22 درصد نه موافق و نه مخالف و 20 درصد کاملا یا تا حدی موافق با دستگیری مهاجران غیرقانونی در کلیساها هستند.
به علاوه می توان گفت 82 درصد بزرگسالان آمریکایی با اخراج گسترده تمام مهاجران غیرقانونی در آمریکا که مرتکب جرمی شده باشند کاملا یا تا حد زیادی موافق هستند. 10 درصد نه موافق و نه مخالف و تنها 6 درصد کاملا مخالف یا تا حدی مخالف هستند. در این بررسی سهم دموکرات های موافق 79 درصد و سهم جمهوری خواهان موافق 89 درصد است.
در عین حال، 68 درصد بزرگسالان آمریکایی با اخراج گسترده تمام مهاجران قانونی در آمریکا که مرتکب جرمی شده باشند کاملا یا تا حد زیادی موافق هستند. 15 درصد نه موافق و نه مخالف و 16 درصد کاملا مخالف یا تا حدی مخالف هستند. در این بررسی سهم دموکرات های موافق 60 درصد و سهم جمهوری خواهان موافق 81 درصد است.
اما آمارها در مورد تمام مهاجران غیرقانونی که مرتکب جرمی نشده اند کمی اختلاف دارد. 37 درصد بزرگسالان آمریکایی با اخراج گسترده تمام مهاجران غیرقانونی در آمریکا که مرتکب جرمی نشده باشند کاملا یا تا حد زیادی موافق هستند. 19 درصد نه موافق و نه مخالف و 44 درصد کاملا مخالف یا تا حدی مخالف هستند. در این بررسی سهم دموکرات های موافق 60 درصد و سهم جمهوری خواهان موافق 81 درصد است.
همچنین 3 بزرگسال از هر 10 بزرگسال آمریکایی کاملا یا تا حدی موافق درباره لغو قانون شهروندی حق تولد هستند و 2 نفر از هر 10 نفر نظری نداشته و حدود نیمی از آنها با لغو این قانون کاملا یا تا حدی مخالف هستند.
دونالد ترامپ بار دیگر در سخنرانی مراسم تحلیف خود بار دیگر بر تعهد به وعده اش در اجرای عملیات گسترده اخراج مهاجران غیرقانونی تاکید کرد.
وی در سخنرانی پیروزی خود پیش از مراسم تحلیف در واشنگتن، در جمع پرشور هوادارانش اعلام کرد که سیاستهای سختگیرانه مهاجرتی را اجرا خواهد کرد.
وی ضمن تکرار وعده خود در اجرای بزرگترین عملیات اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا و اخراج میلیونها مهاجر غیرقانونی از خاک کشور افزود: این عملیات ممکن است سالها طول بکشد و بسیار هزینهبردار باشد.
در همین حال، توماس هومان مسئول امنیت مرزی دولت جدید ترامپ، در گفتگو با سیانان اعلام کرد ماموران اداره مهاجرت و گمرکات آمریکا عملیات هدفمند و گسترده بازداشت و اخراج مهاجران غیرقانونی را از بامداد امروز آغاز کردهاند.
علاوه بر این ترامپ در یکی از فرامین اجرایی خود در روز نخست کاریش، در مرز مکزیک با آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد.
با اعلام وضعیت اضطراری در این منطقه، بودجه لازم برای مقابله با این شرایط آزاد می شود و نیروهای ارتش به منطقه اعزام می شوند.
در همین حال امروز 22 ایالت تحت رهبری دموکرات های آمریکا و گروه های حقوق بشری، شکایت نامه هایی علیه دستور اجرایی ترامپ مبنی بر لغو شهروندی حق تولد مطرح کردند تا در دادگاه ها مانع از اجرای این دستور کار شوند.
دونالد ترامپ با امضای یک فرمان اجرایی در نخستین روز کارش، به قانون اعطای شهروندی حق تولد در ایالات متحده پایان داد.
براساس این دستور، اعطای شهروندی حق تولد به آن دسته از افرادی که از پدر و مادری غیرآمریکایی و در خاک آمریکا به دنیا آمده باشند، و پدر یا مادر هیچ یک شهروند آمریکا نباشند و یا اقامت دائمی قانونی نداشته باشند، لغو می شود.
مقابله با هجوم مهاجران غیرقانونی و اخراج گسترده آنان از خاک آمریکا، یکی از اصلی ترین محورهای فعالیت های انتخاباتی ترامپ بوده است.
انتهای پیام/