تبیین راهکارهای عملی برای مقابله با جنگ رسانه‌ای رژیم اشغالگر قدس

اقتصاد ایران: در نشست کارگروه‌های تخصصی اتاق وضعیت فلسطین به میزبانی دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس، درباره راهکارهای مقابله با جنگ رسانه‌ای رژیم اشغالگر قدس گفتگو شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه‌های تخصصی اتاق وضعیت فلسطین امروز (چهارشنبه ۳ بهمن ماه) به میزبانی دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

سیدمجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس، در این نشست به تبیین راهکارهای عملی برای مقابله با جنگ رسانه‌ای رژیم اشغالگر قدس پرداخت و از اهمیت برگزاری نشست‌های روشنگری نسبت به فجایع رخ داده در غزه گفت.

همچنین ابطحی خطاب به رؤسای کارگروه‌های اتاق وضعیت فلسطین، خواستار آگاهی بخشی در جامعه به منظور حفظ سرمایه اجتماعی و ایفای نقش مردم در پررنگ کردن مسئله فلسطین شد.

وی در پایان این نشست، به دسیسه‌های رژیم اشغالگر قدس با حمایت ایالات متحده آمریکا در منطقه اشاره و بر لزوم انجام اقدامات مؤثر از سوی جریان مقاومت در عرصه بین‌المللی به منظور ایجاد هم افزایی مقابله با صهیونیست‌ها در میان جامعه نخبگانی و مردمی منطقه و دنیا تاکید کرد.

علیرضا عرب، رئیس کارگروه تحلیل و بررسی سیاسی اتاق وضعیت فلسطین نیز در این نشست به تبیین آخرین وضعیت موضوع آتش بس در میان کابینه و همچنین جامعه صهیونیستی پرداخت و از سناریوهای احتمالی رئیس جمهور آمریکا برای مسئله فلسطین گفت.

گفتنی است، در این نشست همچنین برنامه‌های پیشنهادی برگزاری "چهل و هفتمین بهار آزادی؛ قدس در آستانه رهایی" از سوی کارگروه‌های تخصصی اتاق وضعیت فلسطین مطرح و از سوی حاضران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ