انتقاد از فروش علنی قرص سقط جنین در فضای مجازی

اقتصاد ایران: دکترای بهداشت باروری، گفت: در موضوع سقط جنین چالش‌های بزرگی مانند دسترسی آسان به قرص‌های غیرمجاز از طریق فضای مجازی وجود دارد که عواقب ناگواری به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرضیه ابراهیمی دکترای بهداشت باروری در نشست خبری پویش «نفس» با محوریت پیشگیری از سقط جنین و بیان عوارض آن برای زنان آگاهی تنها به حوزه پزشکی محدود نمی‌شود، بلکه ابعاد فرهنگی و مذهبی را نیز در بر می‌گیرد. ما در جایگاه مامایی، مسئولیت مهمی در کمک به خانواده‌ها داریم. ماماها در تمام سطوح خدمات بهداشتی و درمانی، از مراکز بهداشت گرفته تا بیمارستان‌ها، در تعامل مستقیم با مادران هستند. این موقعیت منحصربه‌فرد فرصتی بی‌نظیر برای انتقال آگاهی به مادران و خانواده‌ها ایجاد می‌کند.

وی افزود: با این حال، گره‌های ذهنی و باورهای غلطی که در جامعه رایج شده‌اند، از جمله اینکه جنین تا چهار ماهگی انسان محسوب نمی‌شود، در حالی که از دیدگاه شرعی، عرفی و اخلاقی، انسانیت جنین از لحظه تشکیل سلول آغاز می‌شود و حذف آن یک قتل تلقی می‌شود. متأسفانه بسیاری از خانواده‌ها از این موضوع آگاهی کافی ندارند.

به گفته وی؛ نقش رسانه‌ها و ماماها در این میان بسیار حیاتی است. رسانه‌ها باید این پیام را پوشش دهند و در انتقال آگاهی به خانواده‌ها یاری رسانند. همچنین ماماها باید با تعامل مستقیم و چهره‌به‌چهره، باورهای نادرست را اصلاح کرده و آگاهی صحیح را منتقل کنند.

ابراهیمی ادامه داد: در عین حال، چالش‌های بزرگی مانند دسترسی آسان به قرص‌های غیرمجاز از طریق فضای مجازی وجود دارد که عواقب ناگواری به همراه دارد. به همین دلیل، نیاز به همکاری میان نظام خدمات بهداشتی، رسانه‌ها و جامعه برای کاهش این آمار و پیامدهای منفی آن، به‌ویژه در جامعه اسلامی، بیش از پیش احساس می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ