نقش ماماها در حمایت از مادران و جوانی جمعیت

اقتصاد ایران: دکترای بهداشت باروری و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بر نقش ماماها در حمایت از مادران باردار و تقویت فرهنگ فرزندآوری با شنیدن دغدغه‌ها و ارائه مشاوره‌های آگاهانه تأکید دارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، جمیله ملکوتی، دکترای بهداشت باروری و استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خبری پویش «نفس» با محوریت پیشگیری از سقط جنین و بیان عوارض آن برای زنان بر نقش ماماها در حمایت از مادران باردار و تقویت فرهنگ فرزندآوری با شنیدن دغدغه‌ها و ارائه مشاوره‌های آگاهانه تأکید دارد.

ملکوتی نقش ماماها را در کاهش نگرانی‌های مادران باردار و حمایت از جوانی جمعیت، بسیار مهم دانست و گفت: زمانی که مادری در شرایط خاص مانند بارداری در دوران عقد یا بارداری ناخواسته، به ماما مراجعه می‌کند، اولین گام شنیدن صحبت‌های مادر و شناسایی احساسات و نیازهای او است.

وی افزود: ماماها با رویکردی بدون قضاوت، مادر را حمایت کرده و توانمندی‌های او را به خودش یادآوری می‌کنند. این تعاملات می‌توانند تأثیر مثبتی در حفظ جنین، تقویت روحیه مادر، و جلوگیری از تصمیم‌های اشتباه مانند سقط جنین داشته باشند.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین تأکید کرد: بارداری، امانتی الهی است و ماماها می‌توانند با مشاوره‌های آگاهانه و تقویت ایمان مذهبی، مادران را برای پذیرش این مسئولیت آماده کنند.

به گفته ملکوتی؛ به‌ویژه در جامعه‌ای که برخی خانواده‌ها برای فرزندآوری آرزومند هستند ماماها باید از اهمیت هر نطفه و نقش مادر در شکل‌گیری نسل آینده سخن بگویند.

وی با اشاره به تجربه شخصی خود، مادران را به استفاده از توانمندی‌هایشان برای تربیت فرزندانی موفق و تقویت بنیان خانواده تشویق می‌کند و این امر را راهکاری مؤثر برای حمایت از جوانی جمعیت می‌داند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ