فروکاست عدالت موجب ظهور آسیب در جامعه می‌شود

اقتصاد ایران: قم- استاد حوزه و دانشگاه گفت: عدالت یک مسئله اجتماعی است و از پویش تا پژوهش را در مجموعه خود قرار می‌دهد و فروکاست آن موجب ظهور آسیب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن قنبریان پیش از ظهر سه شنبه در «هم اندیشی عدالت پژوهان» که در سالن جلسات همایش‌های بین‌المللی غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: عدالت یک مسئله اجتماعی است و از پویش تا پژوهش را در مجموعه خود قرار می‌دهد و فروکاست آن موجب ظهور آسیب می‌شود.

استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه برخورد دانشی پاسخگوی تمامی مسائل نیست، ابراز کرد: سیاست، عدالت را باید پایه و مبنای خود قرار دهد ضمن اینکه فروکاست و عدم توجه به آن موجب تضعیف و تجزیه عدل می‌شود و نقش حاکمیت و نهاد دولت در آن بسیار جدی است.

وی ادامه داد: نهادهای مدنی مکلف به اجرای عدالت هستند تا نابرابری‌ها از بین برود، البته گاهاً نابرابری‌هایی در قدرت و حاکمیت وجود دارد که منتج به بروز مشکلات اقتصادی و افزایش بیکاری و عدم احقاق حقوق مردم می‌شود که این مسائل باید با عنایت بیشتری مورد توجه قرار گیرند.

حجت الاسلام قنبریان با بیان اینکه برقراری عدالت در حوزه حکمرانی بسیار اهمیت دارد، افزود: امروز دو مقوله اقتصاد و فرهنگ باید همگام شوند تا امر عدالت در جامعه محقق شود.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به اجرای عدالت، عنوان کرد: مسأله اصلی امروز عقب ماندگی در حوزه عدالت است و حتی گفتمان عدالت به گفتمان عقب ماندگی در عدالت تغییر یافته و این بسیار مهم و البته هشداردهنده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بهره گیری از نظریه‌ها و راهبردهای عالمان و مراجع امری ضروری و لازم است چراکه هم فکری با آنان موجب مرتفع شدن بسیاری از مشکلات می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ