برخی وظایف سازمان غذا و دارو باید برون‌سپاری شود

اقتصاد ایران: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی از وظایف سازمان باید به اصناف، بخشی دیگر به دانشگاه‌ها و قسمتی به شرکت‌ها واگذار شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی پیرصالحی با اشاره به اهمیت تفویض وظایف غیرحاکمیتی اظهار کرد: برخی از وظایف سازمان باید به اصناف، بخشی دیگر به دانشگاه‌ها و قسمتی به شرکت‌ها واگذار شود. اجرای در تمامی امور توسط دانشگاه‌ها نه‌تنها ضروری نیست بلکه می‌تواند موجب کاهش کارایی شود. به‌عنوان نمونه، در حوزه داروخانه‌ها، بسیاری از دانشگاه‌ها فرآیندهای اجرایی را به انجمن داروسازان محول کرده‌اند و این تجربه موفقیت‌آمیز بوده است.

وی افزود: هدف ما در این تفویض‌ها، ایجاد آرامش و آسایش بیشتر برای مردم، اعم از مصرف‌کنندگان، تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان خدمات است. باید داروخانه‌ها و صنعت را بخشی از مردم بدانیم و میان آن‌ها و دیگر گروه‌ها تفکیک قائل نشویم، چراکه این بخش‌ها نیز در خدمت جامعه و حافظ منافع عمومی هستند.

پیرصالحی همچنین با تأکید بر اهمیت دیجیتالی‌سازی فرآیندها گفت: حرکت به سمت فرآیندهای مبتنی بر فناوری اطلاعات (IT-based) ضروری است. بسیاری از فرآیندهای فعلی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که تخلفات را کاهش دهند، اما متأسفانه این نگاه گاهی موجب بروز مشکلات برای بخش‌های سالم می‌شود، در حالی که گروه‌های متخلف روش‌هایی برای دور زدن این فرآیندها پیدا می‌کنند. از این رو، در تدوین فرآیندها و بخشنامه‌ها باید توازن میان اسناد و آزمایش‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط میان آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه‌های معاونت‌ها با سایر بخش‌ها از جمله اقداماتی است که می‌تواند به شفافیت بیشتر و افزایش کارایی کمک کند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ