استاندارد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در زمین های مختلف متفاوت است

اقتصاد ایران: زنجان- مدیرعامل شرکت برق منطقه ای زنجان گفت: استاندارد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در زمین های مختلف متفاوت است و باید به این موضوع در صدور مجوزها توجه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروانه برهانی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه انرژی‌های تجدیدپذیر استان در محل شرکت برق استان، گفت: هم اکنون دنیا به سمت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر حرکت می‌کند در حالی که در کشور و استان زنجان عقب ماندگی‌هایی در این حوزه وجود دارد.

وی اظهار کرد: تغییر دیدگاه سرمایه گذاران در احداث نیروگاه‌های خورشیدی ضروری است. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای زنجان، به مزایای راه اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی اشاره کرد و بیان داشت: ایجاد تعاونی روستایی و درآمد پایدار برای کشاورزان، توانمندسازی ساکنان مناطق محروم، فعال‌سازی متخصصان در روستاها، فرهنگسازی توسعه انرژی پاک و توسعه کشاورزی مکانیزه از اهداف جانبی طرح توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در بخش کشاورزی است.

برهانی، تصریح کرد: ۳۰ مجموعه اقتصادی و سرمایه گذاری به موضوع احداث نیروگاه‌های خورشیدی ورود کرده‌اند و در مجموع ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در حال بهره‌برداری در بخش ادارات و نهادهای دولتی استان زنجان در حال حاضر بالغ بر ۴۵۰ کیلووات است.

وی گفت: به منظور کاهش هزینه‌های سرمایه گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی و تسهیل در روند احداث آنها، ایجاد شهرک‌های تخصصی خورشیدی در دستور کار دولت قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان زنجان، ادامه داد: سرمایه گذاران بخش خصوصی در استان زنجان می‌توانند نسبت به احداث نیروگاه خورشیدی تا سقف سه مگاوات در شهرک تخصصی خورشیدی اقدام کنند.

برهانی، با بیان اینکه باید استانداردها و سختگیری‌های این حوزه را کاهش داد تا بتوان زمینه رشد این بخش را فراهم کرد، ابراز کرد: استاندارد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در زمین‌های مختلف، متفاوت است و باید به این موضوع در صدور مجوزها توجه کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ