تولید مواد اولیه دارو مهمترین اصل در زنجیره تامین است

اقتصاد ایران: دستیار مقام معظم رهبری در دومین جلسه دیدار با نخبگان حوزه نظام سلامت گفت: مهمترین اصل در فرآیند تولید و زنجیره تامین دارو، خودکفایی و تولید مواد اولیه داروها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر صبح امروز (دوشنبه) در دیدار با جمعی از دست اندرکاران و نخبگان حوزه تولید دارو و تجهیزات پزشکی، حدود دو ساعت به شنیدن دغدغه‌ها، پیشنهادات و ارائه راهکارها برای افزایش تولید و تامین زنجیره پایدار دارو در کشور نشست.

در این دیدار فعالان حوزه تولید دارو، تجهیزات پزشکی و همچنین شتاب دهندگان واحدهای فناوری تولید دارو به بیان جزئیاتی از فعالیت‌های انجام شده خود پرداخته و راهکارهایی درباره افزایش ظرفیت تولیدات دارویی و تجهیزات پزشکی و کاهش وابستگی کشور از واردات مواد اولیه محصولات پزشکی و درمانی ارائه کردند.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری نیز راه کارهایی را برای توسعه توان تولید آنها ارایه و تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران از نخبگان، دانشگاهیان و شرکت‌های دانش بنیان که قادر هستند توان تولید مواد اولیه و تجهیزات پزشکی را افزایش داده و این صنعت را توسعه دهند، حمایت خواهد کرد.

مخبر همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود گفت: در شرایط فعلی باید ساختارهایی که جداگانه و جزیره‌ای کار می‌کنند در کنار یک دیگر هم افزا شوند تا با اتصال سرمایه گذار به گروه‌های دانشی و تحقیقاتی جوان و بومی، مسیر تکمیل زنجیره تولید دارو و تجهیزات پزشکی با محوریت ساخت مواد اولیه درجه یک در کشور شتابی چشمگیر به خود ببیند.

پیش‌تر در جلسه نخست با فعالان تولید محصولات سلامت محور و صاحب نظران این عرصه درباره امکان سنجی افزایش تولید و کیفیت محصولات دانش بنیان سلامت به ویژه دارو و تجهیزات پزشکی مواردی مطرح و تصمیم سازی هایی انجام شده بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ