ترانزیت از طریق راه‌آهن ایران و افغانستان افزایش می‌یابد

اقتصاد ایران: معاون اداره راه‌آهن ایران در دیدار با وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان درباره افزایش ترانزیت کالاهای صادراتی افغانستان از طریق راه‌آهن گفتگو کردند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان «مرتضی جعفری» معاون اداره راه‌آهن ایران درباره واردات و صادرات دو کشور از طریق راه‌آهن و همچنان انتقال کالاهای افغانستان از این طریق از مسیر ایران و ترکیه به کشورهای اروپایی گفتگو کرد.

بر اساس اطلاعیه وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان، هیئت ایرانی همچنین در این دیدار تعهد کرد که کالاهای صادراتی، ترانزیتی و وارداتی افغانستان را با نازل‌ترین نرخ و ‏در صورت امکان در کمترین زمان انجام می‌دهد.

عزیزی نیز با تأکید بر ایجاد تسهیلات از سوی دولت‌های دو کشور برای تاجران و افزایش انتقالات از طریق راه‌آهن، یک تیم پنج نفری را جهت هماهنگی بهتر و بیشتر به هیئت ایرانی معرفی کرد.

جبار علی ذاکری مدیرعامل راه آهن در نشست با محمد اسحاق صاحب زاده، معاون وزارت فوائد عامه و رئیس اداره خط آهن افغانستان آبانماه با اشاره به عزم راه‌آهن برای کمک به راه‌آهن افغانستان، اظهار کرد: وجود خط آهن در شمال غربی افغانستان و نزدیکی به مرز مشترک با ایران، فرصت بسیار خوبی برای ترانزیت بین دو کشور است.

وی خواستار تکمیل محور ریلی هرات بر اساس زمان‌بندی مشخص شد و گفته بود: با توجه به موقعیتی که به دلیل مجاورت ایران، چین و افغانستان وجود دارد و تنها محوری است که می‌تواند هزینه ترانزیت را کاهش و مسیر ترانزیت را کوتاه کند، پیشنهاد نشست سه جانبه از سوی راه‌آهن ایران مطرح می‌شود.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ