مجارستان: اوکراین، اروپا را در خطر بحران انرژی جدیدی قرار داده‌ است

اقتصاد ایران: نخست وزیر مجارستان تصمیم کی‌یف مبنی بر انسداد انتقال گاز مسکو به اروپا از طریق اوکراین را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان می‌گوید که تصمیم کی‌یف درباره قطع انتقال گاز روسیه به اروپا از طریق اوکراین و همچنین تازه‌ترین تحریم‌های دولت فعلی آمریکا علیه نفت روسیه، اروپا را به سمت یک بحران انرژی تازه سوق می‌دهد.

اوربان در جریان دیدار با الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور صربستان در بلگراد، افزایش بهای سوخت را تهدیدی بزرگ علیه رفاه عمومی و اقتصاد خواند و شرایط را «وحشتناک» توصیف کرد.

وی گفت: در روزهای اخیر تحولات ناخوشایندی در حوزه تامین انرژی اروپا رخ داده است. اوکراینی‌ها خطوط لوله‌ای که از طریق آنها گاز به مجارستان منتقل می‌شد را قطع کردند و دولت آمریکا که واپسین روزهایش را سپری می‌کند، اقداماتی را اتخاذ کرده که به افزایش بهای انرژی در اروپا نیز منجر شده است.

اوربان افزود: آنچه هم‌اکنون در پمپ‌های بنرین مجارستان رخ می‌دهد، وحشتناک و شاید حتی عصبی‌کننده است. اروپا به سمت بحران انرژی پیش می‌رود و مجارستان برای دور ماندن از این بحران باید راهی پیدا کند که البته کار آسانی نیست.

نخست وزیر مجارستان همچنین بر اهمیت حفاظت از خطوط لوله «ترک‌استریم» تاکید کرد؛ خط لوله‌ای که گاز را از طریق صربستان به مجارستان منتقل می‌کند و به‌تازگی نیز هدف برخورد پهپادهای اوکراین در جریان حمله به یک ایستگاه افزایش فشار در روسیه قرار گرفت.

وی دراین‌باره گفت: اکنون وظیفه ما حفاظت از تنها خط لوله گاز باقیمانده‌ای است که گاز را از قلمروی روسیه به مجارستان می‌رساند. این خط لوله از طریق صربستان به مجارستان می‌رسد و دفاع از آن به نفع همه ماست. حفاظت و تامین امنیت این خط لوله برای صیانت از خانواده‌ها و کسب و کارهای مجار مقابل افزایش بهای انرژی حیاتی است.

کی‌یف پس از انقضای توافق پنج ساله انتقال گاز روسیه به اروپا از خاک اوکراین در پایان سال ۲۰۲۴، از تمدید آن خودداری و انتقال گاز به مجارستان، رومانی، لهستان، اسلواکی، اتریش، ایتالیا و مولداوی را قطع کرد. مجارستان در حال حاضر به خط لوله «ترک استریم» وابسته است که کریدور حیاتی انرژی بوده و گاز طبیعی را از طریق بستر دریای سیاه، از روسیه به ترکیه منتقل می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ