ضرورت دستیابی به سامانه‌های پردازشی و تجهیزات سخت‌افزاری در حوزه ارتباطات

اقتصاد ایران: دبیر ستاد فناوری های اتصال پذیری گفت: در حوزه ارتباطات به سامانه های پردازشی و تجهیزات سخت‌افزاری مناسب برای انجام تست‌های شبیه‌سازی و پژوهش‌های رادیویی و آنتن نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، در سخنانی با تأکید بر جایگاه محوری پژوهش در پیشرفت فناوری‌های ارتباطی، بر لزوم تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در این حوزه تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه پژوهش موتور محرک توسعه در همه حوزه‌ها از جمله ارتباطات و اتصال‌پذیری است اظهار کرد: نقش اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در آغاز این مسیر و انتقال آن به سمت حل مسائل واقعی در صنعت، حیاتی و بی‌بدیل است.

کرباسی با ابراز امیدواری نسبت به گسترش فرهنگ پژوهش در صنایع کشور، به ویژه با اجرای قانون «جهش تولید دانش‌بنیان»، بر ضرورت هم‌رسانی نیازهای صنعتی و توانمندی‌های دانشگاهی توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان اشاره کرد.

وی تصریح کرد: در حوزه ارتباطات به آزمایشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های تخصصی و تجهیزات پیشرفته‌ای مانند سامانه‌های پردازشی با قابلیت پردازش سریع و تجهیزات سخت‌افزاری مناسب برای انجام تست‌های شبیه‌سازی و پژوهش‌های رادیویی و آنتن نیاز است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات بر لزوم ایجاد ارتباط بین صنعت مخابرات کشور و دانشگاهیان و تبدیل پژوهش‌های دانشگاهی به پژوهش‌های کاربردی و در نهایت توسعه فناوری و شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.

سید محمد کرباسی در پایان به تشریح اقدامات ستاد در حوزه پژوهشی از جمله انتشار فراخوان‌های پژوهشی، حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی، تجهیز آزمایشگاه‌های تخصصی، برگزاری رویدادهای ترویجی و کنفرانس‌های علمی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، ترویج پژوهش‌های بین‌المللی و تولید محتوای علمی و پژوهشی پرداخت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ