روسیه: بحران خاورمیانه نتیجه سیاست شکست‌خورده آمریکاست

اقتصاد ایران: نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست شب گذشته شورای امنیت تاکید کرد که تشدید بحران در خاورمیانه نتیجه حمایت نظامی و بین‌المللی ایالات متحده از طرف اسرائیلی و سیاست شکست‌خورده این کشور در منطقه است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل معتقد است که تشدید بحران در خاورمیانه نتیجه سیاست شکست‌خورده ایالات متحده است.

این دیپلمات روس شب گذشته در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره خاورمیانه گفت: «عملیات نظامی اسرائیل تا همین اواخر از حمایت بی‌قیدوشرط واشنگتن برخوردار بوده و در واقع سیاست شکست‌خورده آمریکاست که منجر به بحران کنونی شده که در آن تمام منطقه خاورمیانه، مردم غیرنظامی ساکن آنجا و نیروهای حافظ صلح حاضر در منطقه تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.»

نبنزیا همچنین به این نکته اشاره کرد که مقامات اسرائیلی که از «جنگ در هفت جبهه» سخن می‌گویند، از حمایت نظامی و بین‌المللی ایالات متحده برخوردار هستند.

چند روز قبل، پیت هگست، نامزد مورد نظر دونالد ترامپ برای سمت وزارت دفاع ایالات متحده وعده داد که با آغاز به کار دولت رئیس‌جمهور منتخب، اهداف و استراتژی‌های این کشور در خاورمیانه بازنگری خواهد شد. وی همچنین یادآور شد که ترامپ دخالت آمریکا در امور سوریه را ممنوع کرده بود.

در ماه دسامبر 2024 جفری ساکس، اقتصاددان آمریکایی، ایالات متحده و اسرائیل را عاملان اصلی تحریک بحران در خاورمیانه معرفی کرد. به گفته او، اسرائیل بزرگ‌ترین عامل بی‌ثباتی در منطقه است و تا زمانی که اقدامات مقامات تل آویو توسط آمریکا حمایت شود، صلح در خاورمیانه محقق نخواهد شد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه نیز در اواخر سال گذشته میلادی اعلام کرده بود که اسرائیل بزرگ‌ترین بهره‌بردار از وقایع رخ داده در سوریه است. وی همچنین تأکید کرد که روسیه هرگونه اشغال اراضی متعلق به سوریه را محکوم می‌کند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ