بارگاه مطهر امام رضا(ع) نمادی عظیم از هنر فاخر ایرانی و اسلامی است

اقتصاد ایران: مشهد- تولیت آستان قدس رضوی گفت: بارگاه مطهر رضوی نمادی عظیم از هنر فاخر ایرانی و اسلامی و مکان هنرنمایی و ابراز ارادت هنرمندان متعهد به ساحت اهل بیت (ع) در طول تاریخ بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله احمد مروی در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که با حضور مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با بیان اینکه حضور هنرمندان در حرم رضوی باید حضوری پررنگ و فعال باشد، اظهار کرد: هنرمندان می‌توانند ظرفیت بالای حرم مطهر و فرصت بی‌نظیر زیارت را در قالب‌های مختلف هنری به بهترین شکل تجلی ببخشند. از این رو، درب‌های حرم مطهر را به روی هنرمندان از رشته‌های مختلف گشوده‌ایم و تلاش داریم شرایطی فراهم کنیم تا هنرمندان، نویسندگان و اهالی علم و اندیشه احساس کنند که می‌توانند در این بارگاه منور حضور یابند و با هنر و علم خود، به ساحت قدسی حضرت رضا (ع) عرض ارادت کنند.

تولیت آستان قدس رضوی، بارگاه مطهر امام رضا (ع) را نماد عظیمی از هنر فاخر ایرانی و اسلامی و مکان هنرنمایی و ابراز ارادت هنرمندان متعهد در طول تاریخ دانست و با تأکید بر ضرورت حفظ جریان خلق هنر و ابراز ارادت هنرمندان از طریق آثار هنری در این بارگاه مقدس، گفت: از حضور هنرمندان در بارگاه امام رضا (ع) استقبال می‌کنند.

وی افزود: حرم مطهر رضوی مملو از آثار هنری فاخر است که هنرهایی همچون آینه‌کاری، کاشی‌کاری، معماری، خوش‌نویسی، شعر و سایر شاخه‌های هنری تجلی یافته است. در طول تاریخ هنرمندان نسبت به این مکان شریف احساس مسئولیت ویژه‌ای داشته‌اند و آن را بهترین و مناسب‌ترین محل برای ارائه هنر خود می‌دانستند؛ این جریان خلق هنر و ابراز ارادت هنرمندان از طریق آثار هنری در این بارگاه مقدس باید حفظ شود و تداوم یابد.

مروی هنر را به عنوان یکی از قدرتمندترین ابزارها برای تبلیغ و ترویج معارف دینی و اخلاق اسلامی معرفی کرد و گفت: حرم مطهر رضوی بستر مناسبی برای حضور هنرمندان در رشته‌های مختلف هنری است. با این حال، این ظرفیت عظیم آن‌گونه که شایسته و بایسته است، مورد توجه قرار نگرفته و کمتر به آن پرداخته شده باشد.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط هنرمندان با دستگاه حضرت رضا (ع) می‌تواند نقشی مهم در رشد و ارتقای فرهنگ دینی جامعه ایفا کند. هنر به عنوان ابزاری قدرتمند و تأثیرگذار، توانایی انتقال مفاهیم دینی را به شیوه‌ای جذاب برای عموم مردم دارد. از این رو، گسترش این ارتباط می‌تواند در ترویج آموزه‌های اسلامی و اخلاقی و ارتقای آگاهی دینی در سطح جامعه تأثیر قابل توجهی داشته باشد.

وی همچنین بر لزوم تقویت همکاری‌ها میان آستان قدس رضوی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای ترویج معارف دینی و فرهنگی در سطح کشور و جهان اسلام تأکید و اظهار کرد: ایجاد یک کارگروه مشترک میان آستان قدس و وزارت ارشاد می‌تواند گامی مؤثر در این مسیر باشد.

مروی گفت: حضور سالانه میلیون‌ها زائر خارجی از کشورهای مختلف، به ویژه عراق و پاکستان، در حرم مطهر رضوی، ظرفیت عظیمی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌تواند به آن توجه ویژه‌ای داشته باشد. این وزارتخانه می‌تواند با برنامه‌ریزی‌های مناسب، از این ظرفیت بهره‌برداری کرده و آن را در جهت تقویت روابط فرهنگی و دینی میان کشورهای مختلف و توسعه فعالیت‌های هنری و فرهنگی به کار گیرد.

تقویت همکاری‌های مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آستان قدس رضوی

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و اقدمات وزارتخانه متبوع خود، گفت: مردم ایران از جنبه‌های مختلف، چه در ابعاد اسلامی، چه در حوزه تشیع و چه در عرصه هویت ملی، مدیون و مرهون شخصیت عظیم امام رضا (ع) هستند. حضور مبارک آن حضرت و امام‌زادگان عظیم الشأن، موجب شد که اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های امامت و ولایت در خاک ایران عزیز ریشه دوانده و گسترش یابد.

صالحی همچنین بر ضرورت تقویت همکاری‌ها و پیگیری تفاهم‌نامه‌های مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آستان قدس رضوی تأکید کرد و افزود: تقویت این همکاری‌ها در جهت ترویج آموزه‌های غنی اسلامی و ارتقای ابعاد دینی، فرهنگی و اجتماعی جامعه، تأثیرات مثبتی به همراه خواهد داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ