طالبان:از تعرفه‌ها جهت حمایت از تولیدات داخلی استفاده می‌شود

اقتصاد ایران: وزیر صنعت و تجارت طالبان در نشستی برای تشویق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در افغانستان گفت از تعرفه‌ها برای حمایت از تولیدات داخلی استفاده می‌کنیم.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان در نشست «فراخوان برای سرمایه گذاری» در کابل اظهار داشت که حکومت کنونی افغانستان به حمایت از بخش خصوصی و تولیدات داخلی متعهد است.

وی افزود تمامی برنامه‌های اقتصادی افغانستان به‌ویژه در بخش تجارت و صنعت، اقتصادمحور است و هدف اصلی آن کاهش وابستگی به واردات و تقویت تولیدات داخلی است.

عزیزی اظهار داشت حکومت کابل در تلاش است تا با استفاده از تعرفه‌های ترجیحی، تولیدات داخلی را تقویت کند و به‌طور همزمان از واردات محصولات مشابه جلوگیری نماید.

وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان خاطرنشان کرد افغانستان عضو سازمان تجارت جهانی است بنابراین نمی‌تواند واردات یک محصول را به‌طور کامل ممنوع کنند، اما از طریق تعرفه‌ها از تولیدات داخلی حمایت خواهد کرد.

این مقام طالبان همچنین از نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان خواست که از فعالیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری در این کشور حمایت کند تا فرصت‌های اقتصادی جدید برای مردم افغانستان فراهم شود.

«دین‌محمد حنیف» وزیر اقتصاد طالبان نیز در این نشست تاکید کرد تسهیلات جدید می‌تواند فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی افغانستان ایجاد کند.

مقامات ارشد طالبان در این نشست با تأکید بر ایجاد فرصت‌های شغلی و کاهش مهاجرت، بر لزوم تقویت بخش‌های تولیدی و اقتصادی در داخل افغانستان تأکید کردند و از سرمایه‌گذاران داخلی خواستند تا با مشارکت فعال خود در برنامه‌های اقتصادی، از روند رشد و توسعه افغانستان حمایت کنند.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ