تاکید استاندار قم بر استفاده کامل از ظرفیت‌ها در جشن‌های نیمه شعبان

اقتصاد ایران: قم- استاندار قم بر استفاده از ظرفیت‌های مغفول مانده استان برای پذیرایی و اسکان از زائران نیمه شعبان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد تسهیلات زائران ویژه نیمه شعبان لزوم پیش بینی همه امکانات زیرساختی برای پذیرایی و اسکان زائران نیمه شعبان را مورد توجه قرار داد و گفت: ظرفیت‌های مغفول مانده‌ای در استان وجود دارد که می‌توان از آنها برای این منظور استفاده کرد.

استاندار قم بیان کرد: امکانات اقامتی مجموعه‌هایی که مقیم قم هستند از جمله این ظرفیت‌هاست که می‌تواند به شهروندان آن شهرها در این ایام خدمات رسانی کند.

وی همچنین ضرورت استقرار امکانات دیگر استان‌ها و شهرداری‌های کشور را تا هفته آینده برای استفاده در ایام نیمه شعبان ضروری دانست و ابراز کرد: پذیرایی رایگان زائران در مواکب نیز باید به طور ویژه در دستور کار قرار گیرد.

بهنام جو بررسی دوباره مسیرهای منتهی به جمکران به منظور استقرار مواکب بیشتر را نیز یادآور شد و افزود: کمیته‌های ۱۴ گانه باید پس از پایان مراسم نیمه شعبان، فعالیت‌های خود را برای نیمه شعبان سال بعد آغاز کنند.

استاندار قم فعالیت سریع و منظم کمیته‌های ۱۴ گانه نیمه شعبان را الزامی عنوان کرد و از مدیران همه کمیته‌ها خواست تمام نیازمندی‌های خود را تا پایان هفته آینده احصا و تدارک ببینند.

در این جلسه رؤسای کمیته‌های ۱۴ گانه ستاد تسهیلات زائران نیمه شعبان، گزارشی از فعالیت‌های خود بیان کردند که مهمترین آنها تعیین محل استقرار موکب‌های مردمی در بلوار پیامبر اعظم و برخی مسیرهای منتهی به جمکران، اعلام آمادگی ۳۵۰ مجموعه برای اسکان زائران، استقرار پایگاه‌های اطلاع رسانی، استقرار دو فروند بالگرد در قم، راه اندازی رادیو زائر و پیش بینی‌های امنیتی و انتظامی و اطلاع رسان بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ