تغییرات مدیریتی به معنای تخریب نیست

اقتصاد ایران: گرگان-مشاور وزیر میراث‌فرهنگی گفت: تغییرات مدیریتی به معنای تخریب نیست بلکه ابزاری برای اصلاح و تقویت دستاوردها است.

به گزارش خبرنگار مهر، روزبه کردونی ظهر پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل میراث‌فرهنگی گلستان با محوریت بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بر نقش کاهش تنازعات سیاسی در موفقیت سیاست‌گذاری‌ها تأکید شد.

وی افزود: یکی از شروط اصلی موفقیت در هر ساختار اجرایی، به‌ویژه در گلستان، کاهش اختلافات است. دولت وفاق ملی نیز با همین رویکرد توانسته سیاست‌های مؤثری را پیش ببرد.

مشاور وزیر میراث‌فرهنگی گفت: استان گلستان با داشتن موقعیت ویژه جغرافیایی، ظرفیت‌های متنوعی در گردشگری دارد که می‌تواند به الگویی ملی تبدیل شود. این استان توانایی پوشش ۱۶ نوع گردشگری از جمله طبیعت‌گردی، گردشگری ساحلی، سلامت و فرهنگی را دارد که در سایر کشورها مانند مالزی به شکل تخصصی برنامه‌ریزی شده است.

وی یادآور شد: همچنین، صنایع‌دستی استان با ثبت بیش از ۷۵ رشته منحصربه‌فرد، از جمله تراش سنگ‌های قیمتی و نگارگری، نیازمند بازارهای هدف، نیروی انسانی متخصص و برنامه‌ریزی برای تجاری‌سازی است.

کردونی بر ضرورت حفظ منابع طبیعی در کنار توسعه تأکید کرد و افزود: تنها از طریق مشارکت مردم و تقویت گفتگوی ملی می‌توان بین حفاظت از محیط‌زیست و توسعه گردشگری تعادل برقرار کرد.

وی بر لزوم تعامل مستمر با رسانه‌ها، شفافیت عملکرد و مردمی‌سازی سیاست‌ها به عنوان اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: تغییرات مدیریتی به معنای تخریب نیست بلکه ابزاری برای اصلاح و تقویت دستاوردها است.

در این مراسم از زحمات جواد ساوری مدیرکل سابق میراث‌فرهنگی گلستان تقدیر و فریدون فعالی به عنوان مدیرکل جدید معارفه شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ