کاهش ۱۷۰ میلیون یورویی ارزبری در پروژه‌های توسعه‌ای «ملی مس»

اقتصاد ایران: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان این که سیاست بومی‌سازی و حمایت از تولید داخل بار دیگر نتایج ثمربخشی را برای صنعت کشور به ارمغان آورد، از کاهش ۱۷۰ میلیون یورویی ارزبری در پروژه‌های توسعه‌ای شرکت «ملی مس» خبر داد.

- اخبار بازار -

به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی با اعلام این خبر افزود: این دستاورد در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص حمایت از تولید داخل و با تکیه بر سیاست بومی‌سازی و با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان داخلی و مهندسان نخبه ایرانی حاصل شده است.

 وی با اشاره به اهمیت این اقدام اظهار داشت: این رویکرد، علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، موجب تقویت توانمندی‌های داخلی و حمایت از نخبگان ایرانی نیز می‌شود.

 مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تاکید بر اهمیت طرح کیمیا و هدف‌گذاری تولید یک میلیون تن کاتد مس، اظهار کرد: هدف‌گذاری ما برای کاهش ارزبری تا به ثمر رسیدن کامل طرح کیمیا در پایان برنامه هفتم توسعه، 500 میلیون یورو است.

وی همچنین با اشاره به اقدامات شرکت مهندسی متمم که به عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی صنایع مس ایران در این طرح به شمار می‌رود افزود:  این طرح نه تنها برای صنعت مس، بلکه برای کل اقتصاد کشور حائز اهمیت است و اجرای موفق آن، گامی مؤثر در راستای توسعه پایدار و خودکفایی صنعتی محسوب می‌شود.

دکتر مدرس خیابانی با اشاره به عزم راسخ شرکت ملی صنایع مس ایران برای جلوگیری از واردات تجهیزات و قطعاتی که توان ساخت آن‌ها در داخل کشور وجود دارد، تصریح کرد: ما با تلاش و عزمی راسخ برای کاهش ارزبری، این مهم را به اثبات رساندیم و اکنون شاهد ثمره این تلاش‌ها هستیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ