صادرات ۳۶ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی ترکیه

اقتصاد ایران: بخش کشاورزی ترکیه فروش خود را در سال گذشته تقریباً ۳ درصد در مقایسه با سال قبل افزایش داده است تا به بالاترین میزان صادرات سالانه در تمام دوران برابر ۳۶٫۲ میلیارد دلار دست یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس داده‌های گردآوری‌شده توسط آژانس آنادولو از مجمع صادرکنندگان ترکیه، صادرات این بخش سالانه ۳٫۳ درصد افزایش یافت و به ۳۶٫۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ رسیده است.

بر این اساس، تقاضا برای محصولات کشاورزی ترکیه در طول سال همچنان قوی بوده و این کشور در دورانی که تغییرات آب و هوایی و امنیت غذایی در جهان در نوسان شدید قرار دارد، به‌عنوان یک تأمین‌کننده «قابل‌اعتماد» دیده می‌شود.

سهم بخش کشاورزی در کل صادرات ترکیه ۱۶ درصد بوده است. این بخش از نزدیک صنعت خودروسازی را دنبال می‌کرد که به‌عنوان قهرمان صادرات با ۳۷٫۲ میلیارد دلار در سال گذشته پیشتاز کل فروش خارجی بود. در همین حال، دو بخش از ۱۰ بخش فعال در زمینه کشاورزی به بالاترین میزان صادرات سالانه خود در تمام دوران دست یافتند.

بر این اساس، سال گذشته صادرات محصولات میوه و تره‌بار بالغ‌بر ۲٫۷ میلیارد دلار بوده و میوه خشک و محصولات وابسته به آن به ارزش بیش از ۱٫۸۵ میلیارد دلار صادرشده است.

با نگاهی به کشورهایی که بخش‌های رکوردشکن بیشترین صادرات را به آن‌ها داشتند، آمریکا و آلمان برجسته بودند. حدود ۲۴۷٫۳ میلیون دلار در بخش میوه و سبزی‌ها خشک به آلمان و در بخش محصولات میوه و سبزی‌ها به ارزش ۴۲۹٫۴ میلیون دلار به آمریکا صادرات انجام‌شده است.

براساس منطقه، استانبول با ۶۳۷ میلیون دلار پیشتاز صادرات در بخش میوه و سبزی‌ها بود، درحالی‌که استان غربی ازمیر در بخش میوه خشک و سبزی‌ها با ۴۸۱٫۶ میلیون دلار پیشتاز بوده است

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ