اطلس صنایع دستی رونمایی شد

اقتصاد ایران: وزیر میراث‌فرهنگی در مراسم رونمایی از اطلس جامع صنایع‌دستی، بر لزوم تاسی از سیره حضرت علی (ع) در جامعه تأکید و عدالت و انسانیت را از مولفه‌های اصلی برای بسترسازی توسعه کشور ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مراسمی که در سازمان نقشه‌برداری کشور برگزار شد، با تبریک این روز گفت: حضرت علی (ع) به‌عنوان شخصیتی دینی و اخلاقی، عامل اصلی حیات‌بخش جامعه ایران است و نیازمند بازگشت به سیره و منش ایشان هستیم.

وی با اشاره به جایگاه والای حضرت علی (ع) افزود: گفتمان نهج‌البلاغه بر زیست اخلاقی و فرهنگی تأکید دارد و اگر امروز با مشکلاتی مانند گران‌فروشی، فقر و ناهنجاری‌های اجتماعی روبه‌رو هستیم، به دلیل فاصله گرفتن از آموزه‌های آن حضرت است.

صالحی‌امیری با بیان اینکه توسعه واقعی مبتنی و بر محور انسان و اخلاق است، گفت: نفت عامل توسعه نیست، بلکه سرمایه انسانی و انسان شرافت‌مند و اخلاق‌مدار زمینه‌ساز توسعه است. برای رسیدن به قله‌های پیشرفت، باید به انسان و نیازهای روحانی و معرفتی او توجه کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی در ادامه، بر اهمیت سازمان نقشه‌برداری کشور در تدوین اطلس‌های جامع تأکید کرد و گفت: با وجود یک میلیون اثر تاریخی در کشور، تنها ۴۰ هزار اثر ثبت شده و فاقد یک اطلس جامع هستیم. همچنین برای هتل‌ها و مراکز اقامتی نیز نیاز به اطلس داریم تا بتوانیم با برنامه‌ریزی دقیق‌تری عمل کنیم.

وی تأکید کرد: نسل جوان با شناخت هویت تاریخی و تمدنی کشور، علاقه بیشتری به ایران پیدا می‌کنند و شکاف‌های موجود با معرفی صحیح آثار تاریخی پر خواهد شد.

در پایان این مراسم، اطلس جامع صنایع‌دستی با حضور وزیر میراث‌فرهنگی و رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور رونمایی شد.

وزیر همچنین از بخش‌های مختلف این سازمان بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت‌های آن قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ