پهپاد به جنگ کم آبی در محیط‌های چالش برانگیز می‌رود

اقتصاد ایران: چین برای مقابله با کمبود آب و افزایش بارش برای نخستین بار از فناوری پیشرفته پهپاد برای عملیات اصلاح آب وهوا در محیط چالش برانگیز کوهستان «کونلون» استفاده کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، کوهستان کونلون یک منبع آبی کلیدی در غرب چین به حساب می آید. بارش های مصنوعی و ارتقای برف می تواند آب های سطحی را تجدید و از کشاورزی، صنعت و نیازهای آب شرب شهروندان پشتیبانی کند.

به گفته «یان جیانچانگ» مدیر مرکز اصلاح آب وهوای Xinjiang این عملیات در ارتفاع ۳۵۰۰ متری انجام شد که سطح اکسیژن پایین چالشی برای منتشر کردن کاتالیزوها به شمار می رود.

پهپاد برای غلبه بر این چالش به شعله های دود طولانی مدت که باعث افزایش آب می شود، مجهز شد. این ابزار به طور موفقیت آمیز آزمایش احتراق کامل شعله ها در ارتفاع ۴۲۰۰ متری زمین را انجام داد و کاتالیست هایی که منجر به بارش می شود را در هوا رها کرد.

پهپاد مجهز به حسگرهای با دقت بالا و دستگاههایی برای موقعیت یابی دقیق، رصد واقعی و ارزیابی دقیق منطقه عملیات بود که همه آنها طی آزمایش بررسی شدند.

مرکز اصلاح آب وهوای Xinjiang از ابتدای ۲۰۲۴ میلادی ۲۳ آزمایش رصد ابر و بارش و آزمایش های افزایش بارش برف و باران را با استفاده از پهپادهای بزرگ و متوسط انجام داده است. این آزمایش ها که با هدف تست تاثیرگذاری فناوری پهپاد در اصلاح آب وهوا انجام شده اند در کل ۴۶ ساعت را شامل می شوند، به طوریکه هر عملیات بیش از یک ساعت و نیم طول کشیده است.

تجربه ای که از طریق آزمایش های اولیه به دست آمد به بنیادی قدرتمند برای نخستین آزمایش موفقیت آمیز در کوهستان کونلون منجر شد. علاوه بر آن عملیات های مذکور تاثیرات اکولوژیکی مفیدی مانند تقویت اکوسیستم های بیابانی، تقویت پوشش گیاهی و کاهش طوفان های گرد و غبار در بر داشته اند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ