راه‌های جبرانی تعطیلات مدارس در دست بررسی است

اقتصاد ایران: معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به بررسی‌ها برای برگزاری کلاس جبرانی گفت:کاهش ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه منجر به ضعف در یادگیری مهارت‌های پایه می‌شود.

- اخبار اجتماعی -

رضوان حکیم‌زاده؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی تسنیم درباره برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان به‌منظور جبران بخشی از زمان آموزش ازدست‌رفته به دلیل تعطیلات اخیر مدارس گفت: یکی از مسائل مهم این است که آیا دانش‌آموزان به اهداف تعیین‌شده برای هر دوره تحصیلی دست یافته‌اند؛ بنابراین، یکی از مأموریت‌های اصلی آموزش و پرورش این است که اطمینان حاصل شود یادگیری به‌طور کامل اتفاق افتاده است.

وی افزود: برنامه‌های متنوعی برای کمک به ارتقای یادگیری طراحی شده که می‌تواند شامل موارد مختلفی باشد و یکی از آن‌ها، برگزاری کلاس‌های جبرانی است.

حکیم‌زاده ادامه داد: برای هر دوره تحصیلی، با ارزیابی دقیق شرایط و نیاز به برنامه‌های درسی مکمل، اقدامات لازم در نظر گرفته می‌شود؛ هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و پس از ارزیابی دقیق، این برنامه‌ها اعلام خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: در تلاشیم شرایطی ایجاد کنیم تا از فرصت‌های متنوع استفاده شود و دانش‌آموزان به دلیل تعطیلاتی که پیش می‌آید، دچار ضعف در یادگیری پایه نشوند. این موضوع به‌ویژه در دوره ابتدایی بسیار اهمیت دارد.

وی با اشاره به طرح «حامی» گفت: این طرح با هدف تقویت مهارت سواد پایه طراحی شده است؛ تعطیلات متعدد ممکن است کل جریان یادگیری را با چالش جدی مواجه کند. طبیعی است که وزارت آموزش و پرورش حساسیت داشته باشد تا ساعت مصوب برنامه درسی در مدارس به‌طور کامل اجرا شود.

حکیم‌زاده خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان داده است که کاهش ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه منجر به ضعف در یادگیری مهارت‌های پایه می‌شود؛ یکی از برنامه‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش، ارتقای کیفیت یادگیری است و برای این منظور باید به راه‌های جایگزین فکر کرد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ