اولین راهبرد اساسی در مددکاری بنیاد شهید اطلاعرسانی و آگاهیبخشی است
اقتصاد ایران: سرپرست معاونت تعاون بنیاد شهید گفت: اولین راهبرد اساسی در مددکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران اطلاعرسانی و آگاهیبخشی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، فریده اولاد قباد، سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش ملی مددکاران اجتماعی ایران که با عنوان «مددکاری اجتماعی و سیاستگذاری توانمند سازانه» با حضور مدیران، کار شناسان و مددکاران اجتماعی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، اظهار کرد: مددکاران اجتماعی افرادی هستند که سوگندنامه یاد میکنند، عزیزانی که با ویژگیهای خاص این حرفه شریف و والا را انتخاب میکنند.ویژگیهایی که شاید همه آنها برای یک فرد مقدور نباشد، فردی که باید صبور، خلاق، صادق و رازدار و دارای برنامهریزی باشد.
وی با بیان اینکه در بنیاد شهید و امور ایثارگران راهبردهایی برای ایثارگران داریم که بسیار مهم است، ادامه داد: جامعه ایثارگران خانوادههای شهدای عزیزی هستند که عزیزانشان را از دست دادهاند و مددکاران اجتماعی شرایط این خانوادهها را به خوبی میدانند. جانبازان عزیزی هستند که سلامتیشان را برای حفظ تمامیت ارضی کشور در طبق اخلاص گذاشتهاند و همچنین آزادگانی هستند که با صبر و استقامت، سالیان سال تحمل کردند که یک وجب از خاک عزیز کشور را از دست ندهیم، خانوادههای این عزیزان جامعه هدف ما هستند.
سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: اولین راهبرد اساسی در مددکاری بنیاد شهید در امور ایثارگران، اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در سطح اول پیشگیری است که برنامهریزی حوزه مددکاری با توجه به شناخت از جامعه هدف، با آموزشهایی که در غالب آموزشهای فردی و گروهی و اردوهای علمی و ورزشی وجود دارد میتوان آگاهیبخشی و اطلاعرسانی را به جامعه هدف داشته باشیم.
اولاد قباد با اشاره به راهبرد دوم در رابطه با خدمات و مداخله که در سطح دوم برای خانوادهها انجام میشود، افزود: از آنجایی که خانوادههای شهدا و ایثارگران شرایط خاص و ویژهای را پشت سر گذاشتهاند، اولین راهبرد باید اطلاعرسانی و آگاهیبخشی باشد و دومین راهبرد برنامه پیشگیری و مداخلهای است که باید در کوتاهترین زمان برای ارائه خدمات به جامعه هدف اتفاق بیفتد که در حوزه مددکاری بنیاد شهید، این برنامهها در غالب مراکز مشاورهای انجام میشود.
وی با اشاره به سطح سوم پیشگیری، گفت: بعد از ارتباط مستمر و تعامل سازنده که با جامعه هدف اتفاق میافتد، اگر با شرایطی مواجه شویم که نیازمند این باشیم که آن آسیبهای اجتماعی و اتفاقاتی که جامعه هدف با آن مواجه است را به حداقل برسانیم، راهبرد سوم باز توانی و توانمندسازی آنهاست.
سرپرست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه بر استفاده از تجربیات مددکاران اجتماعی تاکید کرد.