مرگ سالانه ۳۴۰ هزار نفر به‌دلیل مصرف نوشیدنی‌های شیرین

اقتصاد ایران: طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر عامل مرگ سالانه ۳۴۰,۰۰۰ نفر در سراسر جهان هستند. این مرگ‌ها عمدتاً به‌دلیل بیماری‌هایی همچون دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی عروقی رخ می‌دهند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از نیویورک تایمز،مطالعه‌ای که اخیراً منتشر شده، نشان می‌دهد که مصرف نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر در سال ۲۰۲۰ باعث ۲.۲ میلیون مورد ابتلاء بیشتر به دیابت نوع ۲ و ۱.۲ میلیون مورد بیماری قلبی عروقی در جهان شده است. این آمار به‌ویژه در مناطق جنوب صحرای آفریقا و آمریکای لاتین نگران‌کننده است، چرا که این مناطق شاهد افزایش چشمگیر مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده هستند.

این مطالعه تاکید دارد که در حالی که کشورهای آمریکای شمالی و اروپا با کاهش فروش نوشابه مواجه شده‌اند، شرکت‌های تولیدکننده نوشیدنی به دنبال بازارهای جدید در کشورهای در حال توسعه هستند. این امر منجر به افزایش مصرف نوشیدنی‌های شیرین در مناطقی مانند آفریقا و آمریکای لاتین شده است.

بر اساس این مطالعه، تعداد مرگ و میر ناشی از نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر، ۳۴۰,۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۰ تخمین زده شده است که نسبت به ارزیابی‌های قبلی که در سال ۲۰۱۵ انجام شده و ۱۸۴,۰۰۰ مرگ را گزارش کرده بود، افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد. این افزایش قابل توجه هشدار جدی به سیستم‌های بهداشتی جهان است که به طور فزاینده‌ای با مشکلات بهداشتی ناشی از شیوه‌های تغذیه‌ای نادرست روبه‌رو هستند.

نتایج این مطالعه بیانگر نیاز فوری به اقدامات بهداشتی برای کاهش مصرف نوشیدنی‌های شیرین‌شده در سطح جهانی است. مسئولان بهداشتی باید با استفاده از سیاست‌های آگاهی‌بخشی، مالیاتی و تنظیمی، از مصرف این نوشیدنی‌ها بکاهند و به ویژه در کشورهای در حال توسعه اقدامات پیشگیرانه را در اولویت قرار دهند تا از افزایش مرگ و میر ناشی از این عوامل جلوگیری شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ