هدف از ایجاد تشکلهای مردم نهاد کمک به ارتباط دولت و مردم است
اقتصاد ایران: گرگان- استاندار گلستان گفت: یکی از فلسفه های وجودی تشکل های مردم نهاد کمک به ارتباط دولت و مردم است.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طهماسبی در نشست صمیمی با نمایندگان سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای اجتماعی استان اظهار کرد: در شهرها و روستاهای مختلف استان امکان فعالیتهای اجتماعی را دارند و نباید این سازمانها در برخی شهرها تجمیع شوند.
وی با اشاره به اینکه هدف از ایجاد سمنها کوچک سازی دولت بوده است، افزود: بسیاری از تشکلها میتوانند در زمینههای مختلف با همکاری دفتر اجتماعی، استانداری و دیگر ادارات مشکلات را کاهش دهند.
استاندار گلستان گفت: یکی از فلسفههای وجودی تشکلهای مردم نهاد کمک به ارتباط دولت و مردم است.
طهماسبی با اشاره به اینکه توانمند سازی مردم و برگزاری کلاسهای آموزشی از جمله ظرفیتهای سمنها است که میتوانند کمک کنند، اظهار کرد: گروههای مردم نهاد باید به لحاظ اقتصادی توانمند شوند و باید در سمنها زمینه هم افزایی فراهم شود.
وی یادآور شد: تشکلها ظرفیتی برای جذب نخبگان اجتماعی و دانشگاهیان هستند.
استاندار گلستان گفت: از تشکلها میخواهم عملکرد دستگاهها را نقد کنید تا بتوانید بر نهادهای دولتی تأثیرگذار باشید.
وی خاطرنشان کرد: طی حدود ۵۰ روز اول کاری دیدارهایی با رئیسجمهور، معاون رئیسجمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و برخی وزرا جهت رفع مشکلات استان داشتهایم.
طهماسبی اظهار کرد: مطالبه گری حق تمام تشکلها و گروههای مردم نهاد است و ما تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات به کار خواهیم گرفت.
فعالیت بیش از ۱۴۰۰ سازمان مردم نهاد در گلستان
در ادامه محمد حمیدی سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان هم اظهار کرد: نشستهای تخصصی را با تکتک سمنهای تخصصی برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: بر این باوریم توانمند شدن تشکلهای مردمی به مجموعه حاکمیت کمک خواهد کرد.
حمیدی اظهار کرد: در استان گلستان بیش از هزار و ۴۰۰ تشکل، سمت و سازمان مردم نهاد به فعالیت میپردازند.
در این نشست نمایندگان تشکلهای استان به بیان دغدغهها پیرامون انتصاب جوانان، تخصیص اعتبارات به سمنها و تشکلها، توجه به گروههای جهادی، توجه به طرحهای دانش بنیان در حوزه معلولین، توجه به طرحهای ملی نیروهای گلستان، مسئله همراه سرا بیماران، حضور مشاور از تشکلها در کنار مدیران، توجه به کودکان بازمانده از تحصیل، توجه به نوجوانان، توجه به بافت تاریخی، توجه به اعتیاد در جامعه، توجه به مشکلات پسماند، توجه به شور و نشاط اجتماعی، پرداختند.