وزیر صمت:

مردمی کردن معدن در برنامه هفتم دیده شد

اقتصاد ایران: وزیر صمت گفت: بومی سازی قطعات در صنایع معدنی بسیار قابل قبول و در برنامه هفتم برای مردمی کردن بخش معدن پیش بینی‌های خوبی شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،  سیدمحمد اتابک در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد گفت: فولاد به جایی رسیده که هر روز بالنده‌تر است از این رو هدایت سرمایه‌های راکد به این صنعت برای کشور بسیار راهگشا خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های این وزارتخانه، ایجاد ستاد مرکزی تولید فولاد است اضافه کرد: صنعت فولاد کشور یکی از افتخارات کشور و از بخش‌های بالنده و پیشرو است و فعالیت آن مطابق اسناد پیش می‌رود. اگر فولاد با تمام توان تولید شود علاوه بر تامین نیاز داخل، بازار‌های صادراتی این محصول این محصول هم توسعه می‌یابد.

وزیر صمت گفت: در تولید فولاد با توجه به همه تنگنا‌ها تولید موفق بوده‌ایم و جایگاه دهم آن متعلق به ایران است. این توفیق کمی نیست، زیرا در آغاز انقلاب تولید فولاد کشور فقط یک وچهار دهم میلیون تن بوده است.

آقای اتابک، ناترازی انرژی را چالش اصلی صنایع به ویژه فولاد دانست و گفت: من به دولت هم اعتراض کرده‌ام که تولید نباید متوقف شود البته باید همه با هم همت و این مشکل را حل کنیم.

وی با بیان اینکه در هیچ جلسه هیئت دولت نبوده که بحث ناترازی انرژی مطرح نشود افزود: در این باره بسته حمایتی تهیه وتقدیم هیئت دولت شده که کلیات آن تصویب شده و به زودی در کمیسیون اقتصادی دولت هم تصویب می‌شود پس از آن به دولت می‌آید تا با تصویب آن از تولید کنندگان حمایت شود البته رئیس جمهور همواره از صنایع حمایت کرده است.

وزیر صمت همچنین گفت: با ارتقا هوش مصنوعی باید در ارتقا مریت‌های رقابتی خود تلاش کنیم، زیرا کشور‌های دیگر هم به سرعت در حال رشد در این صنعت هستند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ