به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر حسن امیری، دبیر علمی کنگره، در این نشست گفت: "سیستم اورژانس کشور به فناوری پزشکی از راه دور متصل است، به طوری که در حین انتقال بیمار به مراکز درمانی، شرح حال او به این سیستم ارسال میشود تا پزشکان از راه دور بتوانند تصمیمات درمانی لازم را اتخاذ کنند."
امیری همچنین افزود: "کنگره امسال به طور ویژه به استفاده از هوش مصنوعی در طب اورژانس میپردازد. این فناوری میتواند در تسریع فرآیندهای تشخیصی و درمانی و همچنین مدیریت بهینه منابع در بخش اورژانس تاثیرگذار باشد."
دکتر حسن معتمد، دبیر انجمن علمی طب اورژانس، در خصوص کمبود متخصصین این رشته گفت: "با وجود نیاز فراوان به پزشکان متخصص در اورژانس، این رشته با مشکل کمبود متخصص روبهروست. در بسیاری از بیمارستانها، ظرفیت رشته طب اورژانس خالی باقی میماند."
دکتر بابک معصومی، دبیر اجرایی کنگره، نیز بر اهمیت آگاهی مردم از مفاهیم و فرآیندهای اورژانس تاکید کرد و گفت: "مفاهیمی مانند «تریاژ» که در طب اورژانس کاربرد فراوان دارند، برای بسیاری از مردم ناشناخته است. بنابراین، آگاهسازی و فرهنگسازی در این زمینه ضروری است."
دبیر علمی کنگره همچنین اعلام کرد که از مجموع ۲۷۸ مقاله ارسالی به کنگره، ۱۳۲ مقاله پذیرفته شدهاند که این مقالات به صورت پوستر و سخنرانی در کنگره ارائه خواهند شد.
این نشست خبری به بررسی چالشها، پیشرفتها و نیازهای آینده در زمینه طب اورژانس و راهکارهای استفاده از فناوریهای نوین برای بهبود خدمات اورژانسی پرداخت.