روابط حکومت طالبان و پاکستان به شدت آسیب دیده است

اقتصاد ایران: رسانه آمریکایی در گزارشی جدید به ناامیدی عمیق پاکستان از حکومت طالبان در افغانستان پرداخته و اعلام کرده است که روابط این کشور با حکومت کنونی کابل به شدت آسیب دیده است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، مطلب اخیر نیویورک تایمز که به روابط رو به وخامت میان پاکستان و حکومت طالبان در افغانستان اشاره دارد نشان می‌دهد عملکرد طالبان افغانستان، پاکستان را به شدت ناامید کرده است.

این گزارش خاطرنشان کرده است با تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، پاکستان این روند را یک پیروزی استراتژیک برای خود می‌پنداشت. اما به نظر می‌رسد که این تصور به زودی به یک خطای بزرگ تبدیل شده است.

گزارش نیویورک تایمز در ادامه با اشاره به تنش‌های اخیر میان طالبان افغان و پاکستان و همچنین افزایش درگیری‌های مرزی بین دو کشور اظهار داشت پاکستان اکنون متوجه شده که دچار خطای استراتژیک شده و به شدت از طالبان افغان ناامید گردیده است.

بر اساس این گزارش، مقامات پاکستانی در ابتدا امیدوار بودند که حاکمیت طالبان بر افغانستان بتواند گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) را مهار کند، اما برعکس، حملات تی‌تی‌پی علیه اسلام‌آباد افزایش یافته است.

بنابر ادعای مقامات پاکستانی، این حملات در خاک افغانستان و تحت سایه طالبان افغان سازماندهی می‌شود، موضوعی که حکومت کابل همواره آن را رد کرده است.

سال گذشته برای نیروهای امنیتی پاکستان، مرگبارترین سال عنوان شده و در آن 444 حمله به ثبت رسیده است. در پی این تنش‌های امنیتی، آصف درانی نماینده ویژه پیشین پاکستان در امور افغانستان از طالبان خواسته بود که بین تی‌تی‌پی و اسلام‌آباد یکی را انتخاب کنند.

این گزارش به وضوح نشان می‌دهد که پاکستان در مواجهه با طالبان افغان با چالش‌های جدی روبرو است و این وضعیت می‌تواند تبعات گسترده‌ای برای امنیت و ثبات این کشور داشته باشد.

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ