توافق معاونت علمی و بانک مرکزی درحوزه دیجیتال

اقتصاد ایران: در جلسه‌ای که صبح امروز با حضور دکتر حسین افشین معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و دکتر محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد، موضوعات کلیدی مرتبط با حمایت از زیست بوم فناوری‌های دیجیتال، بویژه مدیریت کارگزاران رمزپول مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  این جلسه که با هدف هماهنگی و تقویت نقش‌آفرینی مؤثر حوزه علم و فناوری در ساماندهی و توسعه فناوری‌های دیجیتال برگزار شد، با دستیابی به توافقات مهم و راهبردی به پایان رسید. طرفین در این جلسه سازنده، بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر در حوزه فناوری‌های دیجیتال تأکید کردند.

در این نشست توافق شد که با ایجاد بستر‌های نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری‌ها افزایش یابد و اقدامات عملی برای تسهیل فعالیت‌های نوآورانه در این بخش انجام شود.

دکتر افشین، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت حوزه فناوری‌های دیجیتال تأکید کرد: زیست بوم فناوری‌های دیجیتال، نه تنها بخشی از اقتصاد کشور بلکه موتور محرک آن در آینده است. همکاری نزدیک میان نهاد‌های مرتبط، راه را برای توسعه پایدار و امن این حوزه هموار می‌کند.

دکتر فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز ضمن قدردانی از نگاه ویژه معاونت علمی و فتاوری رئیس جمهور به این موضوع، بر جایگاه کلیدی بانک مرکزی در ایجاد زیرساخت‌های مالی و مقرراتی پایدار تأکید کرد و گفت: نگاه بانک مرکزی، توسعه فعالیت‌های رمزپول در چارچوب مقررات می‌باشد و هدف نیز در این بانک، کاهش ریسک این عملیات و افزایش نقش آنها در مبادلات خارجی است و امیدواریم با تعامل سازنده بین نظام بانکی و حوزه فناوری‌های دیجیتال، این اهداف محقق شود.

بر اساس این گزارش، مقرر شد این توافق پس از برگزاری جلسات با ذینفعان، عملیاتی شده و گام‌های عملی در راستای حمایت از این زیست بوم اجرایی شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ