واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان تامین شد

اقتصاد ایران: رییس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به اندازه کافی در کشور تامین شده ضمن آن که با اقدامات پیشگیرانه بهداشتی تاکنون ردپایی از شیوع این بیماری در واحدهای صنعتی طیور و در مناطق روستایی مشاهده نشده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، علیرضا رفیعی‌پور اظهار داشت: تا امروز هیچ کانون خطرناکی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحدهای صنعتی و روستایی کشور نداشتیم و تنها چند مورد در حیات وحش و مرغ‌های روستایی به صورت انفرادی دیده شده که مدیریت کرده‌ایم.

وی افزود: ما برنامه ملی مبارزه و مقابله با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را داریم که بسیار کمک کننده است و جای نگرانی نیست.

رفیعی‌پور وضعیت ذخایر استراتژیک واکسن بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور را خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: این واکسن در کشور تولید و بخشی از آن از طریق واردات تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر تولید داخلی واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با توجه به جمعیت طیور کشور کفایت نکند، در مواردی اجازه واردات داریم.

معاون وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد: سازمان دامپزشکی کشور اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه خوبی در مورد این بیماری در واحدهای طیور اعم از مرغ گوشتی، مرغ مادر، مرغ لاین و مرغ تخمگذار انجام داده و همه چیز تحت کنترل است.

وی با بیان این که ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در حال گردش در کشورهای جهان است و در فصل سرما فعال‌تر می‌شود، از تولیدکنندگان خواست با توجه به امکان نقل و انتقال این ویروس در فصل زمستان، اقدامات بهداشتی و مراقبت‌های قرنطینه‌ای در مرغداری‌های خود را انجام دهند.

رفیعی‌پور ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را بسیار خطرناک و تهدید کننده برای صنعت طیور کشورها دانست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ