انتقاد فرماندار تربت‌جام از تعلل در ثبت اشتغال و پرداخت تسهیلات

اقتصاد ایران: مشهد- فرماندار تربت‌جام با انتقاد از عدم اهتمام مدیران این شهرستان نسبت به ثبت اشتغال در سامانه رصد و پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، مهلت یک هفته‌ای تعیین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین جمشیدی شامگاه سه شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری با انتقاد از عملکرد مدیران، اظهار کرد: عدم اهتمام مدیران نسبت به ثبت اشتغال در سامانه رصد مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و ثبت اشتغال به خوبی صورت نمی‌گیرد و ضعیف است.

فرماندار تربت‌جام ادامه داد: با توجه به این که تا پایان سال ۸۰ روز باقی مانده ثبت اشتغال باید برابر کاری که انجام گرفته صورت پذیرد و خلاف واقع ثبت نگیرد.

وی با اشاره به این مدیران یک هفته مهلت دارند ثبت سامانه را به روز کنند تاکید کرد: مدیران تا پایان هفته مهلت دارند پیگیری کنند و صددرصد ایجاد اشتغال را در سامانه رصد ثبت کنند.

جمشیدی با اشاره به عقب ماندن تربت‌جام در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی تصریح کرد: در حوزه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی خیلی عقب هستیم و پیگیری مدیران در این حوزه ضعیف است.

فرماندار تربت جام با اشاره به این که تخصیص اعتبارات تکلیفی و مشاغل خانگی صددرصد است خاطرنشان کرد: دستگاه‌های عضو مشاغل خانگی برای پیگیری پرداخت تسهیلات یک کارشناس تعیین کنند.

وی با اشاره به این که برخی شهرستان‌ها صددرصد ثبت سامانه داشتند خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظیفه مدیران تولید ثروت و ایجاد اشتغال برای افزایش امید در جامعه است بانک‌های عامل تا سقف تسهیلات ابلاغی پرونده تشکیل دهند کوتاهی دستگاه‌ها قابل پذیرش نیست.

جمشیدی با اشاره به این که اولویت اول مدیران و بانک‌ها پرداخت تسهیلات تبصره کمیته امداد و بهزیستی است، یادآور شد: قصه عدم ارتباط مدیران با بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات تکلیفی کاملاً مشهود است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ