عظیمی: انضباط مالی و تامین منابع مورد نیاز زنجیره تامین در اولویت است

اقتصاد ایران: عصر خودرو- مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو عنوان کرد: حفظ انضباط مالی در کل مجموعه گروه صنعتی ایران‌خودرو با عملکردی مسوولانه و همچنین تامین نیازهای زنجیره تامین از اولویت‌های حوزه مالی و اقتصادی این خودروساز است.

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایکوپرس- علیمردان عظیمی در جلسه معارفه ابراهیم آقاپور به عنوان قائم‌مقام مالی و اقتصادی ایران‌خودرو با تاکید بر تزریق نقدینگی به جریان تولید با مولدسازی دارایی‌ها و شرکت‌های غیرراهبردی مجموعه، افزود: در شرایطی که تسهیلات با بهره حدود 40 درصد به تولید می‌رسد، می‌توان با مولدسازی دارایی‌ها در کاهش زیان موثر عمل کرد و از تحمیل هزینه مازاد به شرکت جلوگیری کرد.

وی با اشاره به ایجاد سمت قائم مقام مالی و اقتصادی در ایران‌خودرو و اهمیت آن در نظارت بر بودجه‌ شرکت‌ها و کنترل آن گفت: نظارت و کنترل بودجه شرکت‌ها اهمیت زیادی دارد، باید همیشه مشخص باشد که بودجه شرکت‌های زیرمجموعه‌ برچه اساس تعریف و مصرف می‌شود و آیا پروژه‌های توسعه‌ای براساس بودجه‌های تعیین شده پیش می‌رود؟
عظیمی تعیین به موقع قیمت محصولات را نیز از اقدامات ضروری برشمرد و گفت: باید مقدمات لازم برای دریافت به موقع قیمت محصولات فراهم شود تا در راستای جلب منافع ذی‌نفعان و سهام‌داران به موقع تصمیم‌گیری شود. در غیر این‌صورت تعلل در ارایه مستندات و فراهم نکردن مقدمات، به زیان تولید و ذی‌نفعان خواهد بود.
وی تصریح کرد: حوزه مالی و اقتصادی با هماهنگی شرکت ساپکو و زنجیره تامین باید شرایط را به نفع تولید رقم بزند و ضمن نظارت از منظر بودجه‌ای در فرآیند تامین و تولید، در حوزه فنی نیز در راستای اهداف گروه صنعتی ایران‌خودرو در حوزه تامین و تولید و توسعه و همچنین سیاست‌های شرکت ساپکو حرکت کند.
عظیمی بر انتخاب افراد شایسته و متخصص در حوزه مالی شرکت‌های گروه برای پیشبرد اهداف تعیین شده تاکید کرد و گفت: باید به شرکت‌های زیرمجموعه در زمینه تامین مالی و دریافت تسهیلات کمک کرد تا تولید خودرو دچار وقفه و کاهش نشود.
قائم مقام مالی و اقتصادی مدیرعامل ایران‌خودرو نیز در این جلسه ضمن تشکر از حسن اعتماد هیات مدیره و مدیرعامل این گروه صنعتی، عنوان کرد: به عنوان هماهنگ‌کننده بخش مالی و اقتصادی، تمامی پروژه‌ها و برنامه‌های مورد نظر مدیریت را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
ابراهیم آقاپور افزود: در شرکتی فعالیت‌ می‌کنیم که هر دستگاه خودرو تولیدی، زمینه ایجاد اشتغال را فراهم کرده و در شاخص‌های کلان اقتصادی و GDP کشور موثر است.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه جهش تولید، اظهار امیدواری کرد، با تلاش و همدلی بتوانیم در دستیابی به اهداف تعیین شده موفق عمل کنیم.
قائم مقام مدیرعامل ایران‌خودرو در تامین، تولید و توسعه محصول نیز تولید را شاه‌کلید موفقیت سازمان دانست و با بیان این‌که باید در زمینه افزایش تیراژ تولید هم‌قسم شویم، تصریح کرد: تا پایان سال زمان زیادی باقی نمانده و باید با حمایت از شرکت‌های زیرمجموعه و زنجیره تامین، تحقق اهداف تولید را دنبال کنیم.
مجید فهیمه‌امیری افزود: باید بتوانیم با کمک برای تامین حداکثر تسهیلات برای شرکت‌های زنجیره تامین، تولید و عرضه خودرو را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: ایران‌خودرو از منظر زیرساخت‌ها و منابع انرژی هیچ مشکلی ندارد و امیدواریم در ماه‌های پایانی سال با همدلی زنجیره تامین گام‌های موثری در زمینه افزایش تولید برداریم.
مدیرعامل ساپکو نیز در این جلسه، عنوان کرد: پایان سال تضمین‌کننده تولید در طول سال است و باید مراقبت‌های ویژه‌ای از زنجیره تامین داشته باشیم تا نقصانی در زنجیره از بابت مواد، کالای نیمه ساخته و کالاهای ساخته شده نداشته باشیم.
کیانوش پورمجیب افزود: باید با همدلی و همراهی زنجیره تامین اهداف تولید را محقق کنیم و با حمایت از تامین مالی شرکت‌های گروه صنعتی ایران‌خودرو و زنجیره تامین در این زمینه اقداماتی چون حمایت از جذب تسهیلات بانکی در استان‌ها برای شرکت‌های گروه و تامین‌کنندگان در سطح کشور انجام دهیم.
وی تصریح کرد: ظرفیت قابل توجهی در این بخش وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ