تقویت صندوق بیمه کشاورزی با تغییر رویکرد دولت

اقتصاد ایران: رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران خواستار بازنگری در واگذاری بیمه‌های کشاورزی شد و گفت: با انتقال بیمه عوامل تولید و حمل‌ونقل به صندوق بیمه کشاورزی، سرعت عمل در جبران خسارت‌ها افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، عطاالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران در خصوص پرداخت حق بیمه سهم دولت به صندوق بیمه کشاورزی گفت: در بحث بیمه محصولات کشاورزی دولت سال‌ها است که سهم خود را به صندوق بیمه کشاورزی پرداخت نکرده، یا ناقص پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: ما به بیمه و صندوق اعتقاد کامل داریم و اگر این صندوق در انجام‌کامل جبران خسارت بیمه‌شدگان دچار قصران می‌شود، به دلیل کمبود بودجه در اثر عدم پرداخت به موقع سهم دولت از حق بیمه محصولات کشاورزی است.

هاشمی تاکید کرد: این صندوق به سامانه‌ای فوق‌العاده پیشرفته مجهز است که هر لحظه محصولات کشاورزی سراسر کشور را تحت پوشش دارد اما درصد قابل‌توجهی از حق و حقوق صندوق بیمه توسط دولت پرداخت نشده که این باعث تأخیر در جبران خسارت کشاورزان در مواقع لازم شده است.

وی افزود: یکی از عوامل تضعیف صندوق بیمه کشاورزی تحمیل پوشش‌های بیمه‌ای با ریسک بالا به این صندوق و واگذاری پوشش‌های بیمه‌ای سودآور به شرکت‌های بیمه‌ای تجاری است که این مهم، امکان درآمدزایی را از صندوق بیمه سلب کرده است.

رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران اضافه کرد: واگذاری پوشش بیمه عوامل تولید به صندوق می‌تواند در تقویت توان صندوق بیمه کشاورزی و به تبع آن تسریع در جبران خسارت‌ها تأثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه پوشش‌های بیمه‌ای متنوعی را می‌توان تحت عنوان بیمه عوامل تولید به صندوق بیمه کشاورزی سپرد که یکی از این پوشش‌ها بیمه حمل و نقل نهاده‌ها و محصولات کشاورزی است، تصریح کرد: بیمه‌های مرتبط با بخش کشاورزی باید تمام و کمال از بیمه‌های تجاری گرفته شده و به صندوق بیمه سپرده شوند تا هم توان صندوق بیمه کشاورزی افزایش یابد و هم وابستگی کمتری به سهم دولت داشته باشند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ