پتانسیل ایران برای جهانی شدن در موسیقی

اقتصاد ایران: حمیدرضا قربانی معتقد است که ایران برای رسیدن به سطحی جهانی در عرصه موسیقی پتانسیل‌های بالایی دارد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا قربانی خواننده ترانه سرا و آهنگساز موسیقی پاپ کشور گفت: در ژانر موسیقی جهانی کمتر کار کرده‌ایم و پرداختن به این امر لازم الاجرا و نیازمند یک انقلاب فرهنگی است. موسیقی پاپ در این سالها یک روند پرتکرار را طی کرده است و خب شاهد کارهای درخشانی هم بودیم اما از آنجا که ژانرهای موسیقی زیادی در دنیای موسیقی وجود دارد، چرا ما به برخی از آنها که با فرهنگ و هویت ما هم بیگانه نیستند نپردازیم؟

قربانی افزود: یکی از سخت‌ترین ژانرها در موسیقی، موسیقی جهانی است و روند ساخت و شکل گیری تا تولید نهایی آن بسیار پیچیده و حساس است و باید با رویکردی درست و هنری به آن نگریست.

وی تصریح کرد:  از آنجایی که نقش ما و هنرمندان‌مان در این نظم نوین جهانی بسیار پر اهمیت است و هویت و سرنوشت خاورمیانه را به لحاظ فرهنگی تعیین می‌کند، می‌توانیم از پتانسیل هنرمندان جوان و تجارب اساتید و هنرمندان با تجربه‌ حوزه موسیقی نهایت استفاده را ببریم.

این هنرمند گفت:‌ روزهای خوش ما در موسیقی زمانی آغاز خواهد شد که با شناخت و درک درست از توانایی‌ها و بستر سازی مناسب بتوانیم با دنیا تعامل برقرار کنیم. این تعامل شامل ساخت و تولید قطعات مشترک هنرمندان ایران با دیگر کشورهاست.  ما قبلا این کار را انجام دادیم و اینکه چقدر در این حوزه موفق بوده ایم یا نبوده‌ایم را مردم و شنوندگان حرفه‌ای موسیقی تعیین می‌کنند؛ اما ما باید به سمت دنیا دست دوستی دراز کنیم! چه ایرادی دارد؟ مهم رساندن یک پیام واحد است و این هم آوایی هنرمندان با هم یک نوع بینش و رویکرد صلح طلبانه و بشر دوستانه است و پیامش صلح و آرامش است.

قربانی ادامه داد: زیر ساخت‌های هنری ما نیازمند تغییراتی اساسی است، ما با برطرف کردن نواقص خود در حوزه موسیقی شاهد تغییراتی چشمگیر در این حوزه خواهیم بود. بدیهی است که موسیقی‌هایی تولید می‌شود که تاریخ انقضا ندارند و لزوما یکبار مصرف نیستند و شنودگان از شنیدن بارها و بارهای این آثار خسته نخواهند شد. پس تامین پایدار حمایت همه جانبه از هنرمندان باید در اولویت سیستم‌های اجرایی ما قرار گیرد و باید سیاست‌های ویژه‌ای اتخاذ شود. ما نیروی انسانی جوان داریم و در این نظم جدید و نوین حرف‌های بسیاری برای گفتن داریم. اینکه ما خودمان را با دنیا مقایسه نکنیم و فقط با خودمان مقایسه کنیم یک اشتباه بزرگ بوده و هست. اتفاقا ما چیزی کم از کشورهای دیگر نداریم و نباید تنها نظاره گر پیشرفت‌های صنعت موسیقی غرب باشیم. اگر واقع بینانه نگاه کنیم با رشد ذهنی نسل جدید در همه حوزه‌ها به ویژه هنر، ما هم توان اجرایی کردن ایده هایمان را داریم و هم سخت افزار، نرم افزار و تجهیزات و علم و دانش تولید آثار فاخر هنری، چنانچه در سال‌های گذشته ثابت کرده‌ایم که  پتانسیل جهانی شدن را داریم، فقط و فقط یک قدم مانده تا رسیدن به محقق شدن این موضوع و رسیدن به استاندارهای لازم برای رقابت با غول‌های صنعت موسیقی! و آن یک قدم تنها باز گذاشتن فضا و برداشتن محدودیت‌های هنری که بر سر راه هنرمندان است که قطعا با تدبیر مسئولین زیرصلاح اقداماتی صورت خواهد گرفت.

این آهنگساز گفت: این توهم نیست، ایران و ایرانی هوش بسیار بالایی دارد و اگر این هوش و درایت در عرصه‌ی هنر استفاده شود انقلابی بزرگ رخ خواهد داد که دنیا را متوجه خود خواهد کرد. ما جوانانی داریم که بسیار مستعد و با کمالات و متخصص در حوزه‌های گوناگون هستند و دلشان می‌خواهد در ایران بمانند و به کشورشان خدمت کنند و هنگامی که صحبت از ایران می‌شود، با هرگونه نگرش سیاسی، اجتماعی و سلایق متفاوتشان، همه آنها متفق القول وطن دوست، میهن پرست و پاسدار خون شهدا و قدردان ایثارگران و جانبازان هستند و برای رشادت‌های مردان خدا که در جبهه‌های 8 سال جنگ رقم خورد احترام و عزت زیادی قائل هستند. بچه‌های امروز همان بچه‌های دیروزند فقط کافیست به نسل جوان اعتماد کرد و از آنها و توانایی‌هایشان در عرصه‌های مختلف استفاده کرد زیرا آنها سرمایه‌های ایران هستند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ