فضای مجازی صحنه جدید درگیری‌های طالبان و پاکستان

اقتصاد ایران: در پی حملات هوایی پاکستان و حملات تلافی‌جویانه متعاقب طالبان، این بار فضای مجازی صحنه جدید درگیری‌های حساب‌های کاربری حامی ارتش پاکستان و طالبان شده است.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی بمباران‌های اخیر ارتش پاکستان در مناطقی در پکتیا و حملات تلافی‌جویانه متعاقب طالبان، اکنون باوجود فروکش درگیری‌ها، فضای مجازی صحنه جدید درگیری‌های طالبان و پاکستان تبدیل شده است.

همزمان با این تحولات، حساب‌های کاربری حامی ارتش پاکستان در فضای مجازی تهدید کرده‌اند این کشور ممکن است برای حل دائمی تنش‌ها با افغانستان علیه این کشور اقدام نظامی کرده و کریدور واخان را تصرف کند.

این در حالی است که روز گذشته نیز گزارش‌هایی مبنی بر تصرف این منطقه ژئواستراتژیک توسط ارتش پاکستان منتشر شده بود، با این حال مقامات محلی طالبان این گزارش‌ها را تأیید نکردند.

حساب‌های کاربری حامی ارتش پاکستان می‌گویند با تصرف واخان، افغانستان نه تنها مرز با چین را از دست می‌دهد، بلکه پاکستان امکان دسترسی به آسیای مرکزی از طریق تاجیکستان را پیدا می‌کند.

در واکنش به این تهدیدات، حساب‌های کاربری طرفدار طالبان نیز ویدئویی قدیمی از «محمد یعقوب مجاهد» وزیر دفاع طالبان منتشر کردند. این ویدئو حدود دو سال پیش در پاسخ به تهدیدات مشابه منتشر شده بود.

ملا یعقوب در این ویدئو می‌گوید: «در شبکه‌های اجتماعی درباره واخان صحبت‌هایی شده است. فقط می‌خواهم بگویم که واخان مانند سر افغانستان است. تا زمانی که شانه‌های ما سر را نگه دارند، این سر همیشه در امان خواهد ماند».

این اظهارات به وضوح نشان می‌دهد طالبان اراده دارد هرگونه تهدید به این منطقه حساس را با جدیت پاسخ دهد و بر اهمیت استراتژیک واخان برای هیئت حاکمه افغانستان تأکید می‌کند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ