برنامه‌ریزی برای دیجیتال کردن ۱۵ میدان نفتی و گازی

اقتصاد ایران: مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکت ملی نفت ایران در هوش مصنوعی می‌تواند پیشتاز باشد و تلاش ما بر این است تا با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده به سمت دیجیتال کردن ۱۵ میدان نفتی و گازی برویم.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،  حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت اظهار داشت: با وجود همه تحریم‌ها و فشارها ما در حوزه هوش مصنوعی توانسته‌ایم رتبه خوبی در منطقه داشته باشیم و باید این تلاش را مضاعف کنیم.

وی از برنامه‌ریزی برای ایجاد واحدی تخصصی در حوزه هوش مصنوعی در مدیریت پژوهش و فناوری خبر داد و افزود: استفاده از هوش مصنوعی در بخش‌هایی نظیر مطالعات مخزن، تفسیر داده‌های لرزه‌نگاری در بخش اکتشاف و کنترل پارامترهای حفاری می‌تواند سبب افزایش تولید، کاهش هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری شود.

معاون وزیر نفت با اشاره به شایعاتی که در فضای مجازی و رسانه‌ها درخصوص کاهش تولید نفت و گاز مطرح شده است، اظهار کرد: بر خلاف این گفته‌ها، ما در تولید گاز حتی از برنامه‌های متصور خود هم جلوتر هستیم و در مدت کوتاهی حدود 7 تا 10 درصد افزایش تولید هم داشته‌ایم.

همچنین، سید مهدیا مطهری، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران نیز در این آیین با توضیح اینکه بر اساس مطالبات مقام معظم رهبری ما باید در حوزه هوش مصنوعی جزء 10 کشور برتر باشیم، گفت: شرکت ملی نفت ایران در این مسیر می‌تواند پیشتاز و پیش‌قدم باشد و همه تلاش ما بر این است تا با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده به سمت دیجیتال کردن 15 میدان نفتی و گازی برویم.

وی افزود: تدوین سند حکمرانی شرکت ملی نفت ایران مبتنی بر هوش مصنوعی و برنامه‌ریزی برای انجام بیش از 100 فعالیت شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت با استفاده از هوش مصنوعی از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌های شرکت ملی نفت ایران در این حوزه بوده است.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران گفت: هوشمندسازی مرکز مانیتورینگ و پیاده‌سازی هوش مصنوعی در کسب‌وکار نیز از برنامه‌های آینده شرکت ملی نفت ایران است.

در ادامه، محمد چهاردولی، رئیس دانشگاه صنعت نفت در ادامه از ارسال 131 طرح به دبیرخانه دومین رویداد دیجیتال‌سازی میدان‌های نفتی و گازی خبر داد و اظهار کرد: این طرح‌ها از سوی 30 داور بررسی شدند و از میان آن‌ها، 52 گروه دانشگاهی و شرکت دانش‌بنیان برای مصاحبه و معرفی گروه‌های برتر در چهار حوزه انتخاب شدند.

وی افزود: برای اینکه جزء 10 کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی باشیم باید الزاماتی را در حوزه زیرساخت رعایت کنیم. به‌عنوان مثال از سال 2013 تا 2023 عربستان در حوزه هوش مصنوعی 20 میلیارد دلار، ترکیه 200 میلیون دلار و ما فقط 10 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده‌ایم که نیاز به توجه بیشتر در این حوزه است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ