۹ دی نماد بصیرت و ولایتمداری ملت است
اقتصاد ایران: اردبیل-مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: ۹ دی نماد بصیرت و ولایتمداری ملت ایران در برابر توطئههای دشمنان است.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام حسین علیی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی که با حضور پرشور مردم و مسئولان در مصلای امام خمینی (ره) اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: خداوند متعال، ولی و هدایتگر انسانها از تاریکیها به سوی نور است و تمامی پیامبران الهی نیز برای همین هدف مبعوث شدهاند. بر اساس آیه شریفه سوره ابراهیم، خداوند به حضرت موسی (ع) دستور میدهد که ایام الله را به مردم یادآوری کند. علت بزرگداشت ۹ دی نیز همین امر و تعظیم شعائر الهی است.
وی افزود: ایام الله، ایامی خاص و سرنوشتساز هستند. ۹ دی، یوم الله است زیرا در این روز، دشمنان انقلاب اسلامی که فتنهای بزرگ را به راه انداخته بودند، مأیوس و ناکام شدند. مقام معظم رهبری در وصف این روز فرمودند: «۹ دی در تاریخ ماند.» مؤمن واقعی در روزهای سخت، خود را نمیبازد و در ایام پیروزی، نه مغرور، بلکه شاکر و صبور میشود.
حجتالاسلام علیه ادامه داد: برخی ممکن است این سوال را مطرح کنند که چرا یک اتفاق مربوط به سالها قبل، همچنان مورد توجه و بزرگداشت قرار میگیرد؟ در پاسخ باید گفت که این عمل، نه تکرار یک اتفاق، بلکه عمل به فرمان الهی و مصداق تعظیم شعائر است. برگزاری تجمعات و بازخوانی فتنه ۸۸، در راستای همین هدف صورت میگیرد، هرچند که برخی هنوز هم حاضر به پذیرش عنوان «فتنه» برای این وقایع نیستند.
وی خاطرنشان کرد: ۹ دی، مبدئی برای شناسایی فتنهگران در فتنههای بعدی است. پس از فتنه ۸۸ نیز فتنههای دیگری رخ داد، اما چرا فتنه ۸۸ به عنوان تعظیم شعائر باقی مانده است؟ زیرا این فتنه، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، فتنه ۸۸ ریشهای ۲۰ ساله داشت.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل تصریح کرد: ۹ دی، روز همبستگی امت با ولایت است. هدف اصلی فتنهگران در آن زمان، جدا کردن امت از ولایت بود که به آن «ارتداد سیاسی» گفته میشود. ارتداد سیاسی یعنی حفظ ظاهر دین و از بین بردن مغز آن، یعنی ولایت. خداوند در مقابل چنین حرکتی، قومی دیگر را برمیانگیزد که دارای ویژگیهای خاصی هستند و مردم حاضر در حماسه ۹ دی، مصداق آن هستند.
وی تأکید کرد: هدف اصلی فتنهگران، از بین بردن دین خدا بود. آنها میخواستند دین را با ظاهری حفظ کنند، اما ولایت را از آن جدا کنند. حضرت امیرالمؤمنین (ع) در نهجالبلاغه، فتنه را به خوبی معنا میکنند: فتنه چیزی است که در ابتدا قابل تشخیص نیست و شبههناک است. وقتی فتنه رخ میدهد، بسیاری از مردم نمیتوانند آن را تشخیص دهند و پس از وقوع آن است که متوجه آسیبی که دیدهاند میشوند.
حجتالاسلام علیه گفت: فتنه ۸۸، مقابله با نظام اسلامی و ولایت فقیه بود. پس از فتنه ۷۸ (کوی دانشگاه)، جریانی نفوذی و سران کودتای مخملی تلاش کردند وارد کشور شوند و با برخی اصناف جلساتی برگزار کردند. فوکویاما نظریهای معکوس ارائه داد مبنی بر اینکه همانطور که انقلاب اسلامی با ولایت پیروز شد، برای شکست آن نیز باید ولایت را هدف قرار داد.
۹ دی؛ شکست مهندسی معکوس دشمن با بصیرت ملت
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، اظهار کرد: سه روز پس از این حماسه، مسئول شورای روابط خارجی آمریکا اعتراف کرد که مهندسی معکوس فوکویاما نتیجه عکس داده است.
احجتالاسلام علیه افزود: در فتنه ۸۸، آمریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس و دیگر کشورهای مرتجع با تابلوی تقلب در انتخابات، متحد شدند.
وی گفت: نباید تابلو و علت را با یکدیگر اشتباه گرفت. فتنه ۸۸ با تابلوی تقلب در انتخابات آغاز شد. آنها شش ماه قبل از انتخابات، با تشکیل کمیته صیانت از آرا، بذر تردید را در ذهن مردم کاشتند. در حالی که خودشان میدانستند رأی ندارند و اختلاف ۱۳ میلیونی آرا، امکان تقلب را منتفی میکرد. طرح ادعای تقلب، در واقع تضعیف ارکان نظام و بازوهای ولایت، از جمله شورای نگهبان و در نتیجه تضعیف رهبری بود.
حجتالاسلام علیه افزود: خلط بین تابلو و علت، خود از ترفندهای دشمن است. بصیرت به معنای قدرت تطبیق مفاهیم بر مصادیق است. در جنگ صفین، وقتی دشمن قرآنها را بر نیزه کرد، بصیرت میگفت که قرآن ناطق، علی (ع) است و باید با فتنهانگیزی مقابله کرد. بصیرت یعنی تشخیص طرح دشمن برای جدایی امت از ولی.
وی ادامه داد: امروز هم برخی میگویند قانون حجاب با روح انقلاب سازگار نیست. بصیرت میگوید هر آنچه مخالف اسلام باشد، در انقلاب جای ندارد. پیامبر اکرم (ص) فرمودند اگر امتی پس از پیامبر اختلاف کنند، باطل بر اهل حق چیره میشود. دشمن از این اصل استفاده میکند. اتحاد در جهان اسلام شرط است و آنچه این اتحاد را تهدید میکند، فتنهها هستند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل خاطرنشان کرد: اتحاد امت، بدون ولایت محقق نمیشود. امت بدون ولایت، اقتدار ندارد و ولی بدون امت، پشتوانه مردمی ندارد. اما امت با ولایت، شکستناپذیر است. به همین دلیل، دشمن میخواهد امت را از ولایت جدا کند. در ۹ دی، مردم با بصیرت خود، این توطئه را خنثی کردند و حماسهای ماندگار خلق کردند.
وی تصریح کرد: در واقع، هدف دشمن از ایجاد فتنه، ضربه زدن به اصل ولایت فقیه و ایجاد شکاف بین مردم و رهبری بود. آنها با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله رسانههای بیگانه و تبلیغات دروغین، سعی در ایجاد تفرقه و ناامیدی در بین مردم داشتند. اما حضور میلیونی مردم در ۹ دی، نشان داد که مردم ایران همواره پشتیبان ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی هستند.
حجتالاسلام علیه تاکید کرد: حماسه ۹ دی، نه تنها یک رویداد تاریخی، بلکه نمادی از بصیرت، ولایتمداری و وحدت ملت ایران است. این حماسه به جهانیان نشان داد که مردم ایران در برابر توطئههای دشمنان، همواره هوشیار و متحد خواهند بود.