وزیر امور خارجه عنوان کرد:

اهمیت سازمان شانگهای در پیشبرد جندجانبه گرایی

اقتصاد ایران: عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با آقای نورلان یرمکبایف دبیرکل جدید سازمان همکاری شانگهای بر اهمیت این سازمان در پیشبرد چند جانبه گرایی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه که در رأس یک هیئت رسمی به چین سفر کرده است، عصر امروز با آقای نورلان یرمکبایف دبیرکل جدید سازمان همکاری شانگهای دیدار و گفتگو کرد. 

وزیر امور خارجه در این دیدار با اشاره به اهمیت فزاینده سازمان همکاری شانگهای در پیشبرد چندجانبه‌گرایی و تامین منافع امنیتی و سیاسی کشورهای عضو، تصریح کرد سازمان همکاری شانگهای به دلیل عضویت مجموعه‌ای از کشورهای مهم و اثرگذار در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد با اقتصادهای بزرگ و چند بازیگر مهم منطقه‌ای، می‌تواند نقشی تاثیرگذار و فزاینده در ارتقای چندجانبه‌گرایی و تقویت همکاری بین کشورهای عضو در حوزه‌های مختلف امنیتی، سیاسی و اقتصادی داشته باشد.
 دبیر کل سازمان همکاری شانگهای در این دیدار ضمن ابراز مسرت از عضویت کامل ایران در سازمان همکاری شانگهای از سال ۲۰۲۳، ظرفیت‌های ایران برای تقویت هرچه بیشتر جایگاه و نقش‌آفرینی این سازمان را بسیار مهم توصیف نمود و از ابتکارهای مطرح‌شده از سوی کشورمان جهت گسترش و ارتقای فعالیت‌های سازمان در زمینه‌های اقتصادی، بانکی و تجاری استقبال کرد.

جمهوری اسلامی ایران، چین، هند، روسیه، پاکستان، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و بلاروس ۱۰ عضو اصلی سازمان همکاری شانگهای را تشکیل می دهند. مغولستان و افغانستان اعضای ناظر و ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، عربستان، مصر، قطر، بحرین، کویت، امارات، کامبوج، سریلانکا، نپال، مالدیو و میانمار شرکای گفتگوی سازمان هستند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ