به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، جوی دوسر بهعنوان یک غله سالم، مناسب روزهای سرد زمستان است. جو پر از مواد مغذی و گرماست که میتواند شما را در این فصل، سالم و پر انرژی نگه دارد. در کشور ما نیز پخت انواع سوپ و آش با جوی دوسر متداول است. در این مطلب به چند دلیل اشاره میکنیم که چرا جو باید بخشی از رژیم غذایی زمستانی شما باشد.
گرما بخش و پر از انرژی
جو یک منبع غنی از کربوهیدراتهای پیچیده است که انرژی را به آرامی آزاد میکند و شما را در طول روز گرم نگه میدارد.
تقویت ایمنی
این غله حاوی بتاگلوکان است؛ نوعی فیبر محلول که با فعال کردن سلولهای مبارزهکننده با عفونت، واکنش ایمنی را تقویت میکند.
حمایت از سلامت قلب
جوی دوسر بسیار غنی از فیبر محلول، بهویژه بتاگلوکان است که به کاهش سطح کلسترول بد(LDL)کمک میکند.
کمک به هضم غذا
سلامت دستگاه گوارش اغلب در زمستان بهدلیل کاهش مصرف آب و وعدههای غذایی سنگینتر، نادیده گرفته میشود. فیبر موجود در جوی دوسر باعث هضم سالم غذا میشود، از مشکلاتی مانند یبوست جلوگیری میکند و نسبت به شادابی و سلامت روده شما اطمینان میدهد.