نقص‌فنی در زیرساخت‌های توزیع آب سرزمین‌های اشغالی

اقتصاد ایران: نقص‌فنی در زیرساخت‌های توزیع آب سرزمین‌های اشغالی سبب شد تا ۲۰۰ هزار نفر در استان قدس اشغالی ساعت‌ها بدون آب بمانند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری «kan» رژیم صهیونیستی در گزارشی از قطعی آب 200 هزار نفر در شهر قدس اشغالی خبر داد.

بر اساس این گزارش، شرکت Gihon (پیمانکار توزیع آب استان قدس اشغالی) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، به دلیل یک نقص غیرقابل پیش‌بینی در ایستگاه اصلی انتقال آب به منطقه شمالی استان، قطع آب در مناطق گسترده‌ای رخ داده که علت آن درحال بررسی است.

ساکنین سرزمین‌های اشغالی با انتشار مطالب اعتراضی در شبکه‌های اجتماعی نسبت به این موضع واکنش نشان داده و این اختلال را حاصل از انجام عملیات سایبری می‌دانند . همچنین کاربران شبکه های اجتماعی علت تمام این ناهنجاری‌ها را اعم‌از: جنگ، عدم توافق آزاد سازی اسرا، قطع برق، حملات سایبری و… را ناشی از عدم کفایت نتانیاهو و اعضای کابینه آن می‌دانند.

باتوجه به حجم اعتراضات سخنگوی شهرداری نیز مجبور به واکنش شده و در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «kan» گفت: «ما از شما پوزش می‌طلبیم؛ به دلیل نقص در پمپ‌های اصلی ایستگاه انتقال آب به شمال استان، چندین منطقه در آب‌رسانی با مشکل مواجه شده است؛ شرکت Gihon در حال کار برای تعمیر این نقص است و طبق برآوردها انتظار می‌رود تا چند ساعت آینده این عیب برطرف شود. کاربران شبکه اجتماعی این نقض را بسیار گسترده تر و کلان تر از این استان توصیف می کنند.

این درحالی است که به‌تازگی شرکت امنیت سایبری امریکایی‌اسرائیلی کلاروتی از کشف یک بدافزار چندوجهی که زیرساخت های حیاتی را مورد هدف قرار داده گزارشی منتشر کرده است.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ